AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Λυπάμαι τον Στέφανο Κασσελάκη, τον έχουν κάνει σαν την Ρούλα Βροχοπούλου

[ad_1]

Για τη μεγάλη φιλία που τον συνδέει με την Φαίη Σκορδά μίλησε ο Άγγελος Πυριόχος, τονίζοντας πως η παρουσιάστρια είναι ένα από τρία πρόσωπα που έχει επιλέξει να κρατήσει επαφή από τον χώρο της τηλεόρασης. «Φέτος η Φαίη δεν μου αρέσει, δεν μου αρέσει η ώρα της. Είναι κρίμα να καίγεται η Φαίη, που θα μπορούσε να κάνει ωραία πράγματα. Μακάρι να της δώσουν την ευκαιρία να αποδείξει τι μπορεί να κάνει», είπε.

Ένα άλλο πρόσωπο με το οποίο κρατά επαφή είναι η Ζήνα Κουτσελίνη, την οποία αποκαλούσαν… φράου. «Έτσι την λέγαμε, φράου. Όλες οι εκπομπές που η Ζήνα ήταν αρχισυντάκτρια έφεραν τη δική της υπογραφή. Θυμάμαι φώναζε στο αυτί μας και να μας λέει τι να πούμε και τι όχι. Ήταν άλλο το πρόσωπο μπροστά και έλεγε αυτά που της έλεγε η Ζήνα. Άργησε κιόλας», είπε.

Ο ίδιος δεν δηλώνει fan του infotainment, διότι όπως εξήγησε κάποιοι που ασχολούνται με την ψυχαγωγία εμπλέκονται και στο πολιτικό, που δεν το γνωρίζουν. «Λυπάμαι τον Στέφανο Κασσελάκη, τον έχουν κάνει σαν την Ρούλα Βροχοπούλου τον καημένο. Τον κατέστρεψαν τον άνθρωπο. Αυτό δεν είναι ενημέρωση, είναι κυνηγητό».

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασε πως πρέπει να πάει στον Άρειο Πάγο να του δώσουν θέση εισαγγελέα ή δικαστή. «Θα προτιμούσα να είναι πιο χαλαρός», είπε.

Τέλος, καυτηρίασε και την αυτοαναφορικότητα στην τηλεόραση: «Μάλλον έχουν αυξηθεί τα τέλη κινητής τηλεφωνίας και δεν παίρνουν ο ένας τον άλλον να βριστούν», είπε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czk07bfra55t)


[ad_2]

Source link

Related posts

Όταν έχεις μέσα στο σπίτι σκύλο και γάτα… Ξεκαρδιστικά video

“Η κόρη μου με λέει αναλφάβητη και δεν θέλει πια να…”

Η σύντροφος του Φώτη Ζογλοπίτη τραγουδάει με την Πάολα

Αφήστε ένα σχόλιο