AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Μάθιου Πέρι: Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός “Μόνικα” και “Τζόι” στο φιλαράκι τους!

[ad_1]

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι, στα 54 του χρόνια που προκάλεσε παγκόσμια θλίψη. Και τώρα, για πρώτη φορά δύο από τα “Φιλαράκια” του, η Κόρτνεϊ Κοξ και ο Ματ Λε Μπλανκ “έσπασαν” τη σιωπή τους, αποχαιρετώντας τον και μέσα από τα social media.

Οι πέντε εναπομείναντες από τη διάσημη και αγαπημένη παρέα, είχαν βγάλει μία κοινή ανακοίνωση μετά τον θάνατο του φίλου τους, λέγοντας πως είναι συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια και πως ήθελαν τον χρόνο τους, να τον πενθήσουν και μετά να μιλήσουν για εκείνον. Και φαίνεται πως ήρθε αυτή η στιιγμή καθώς Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ Λε Μπλανκ ήταν οι πρώτοι που τον αποχαιρέτισαν και διαδικτυακά, με σπαρακτικές αναρτήσεις.

Η “Μόνικα” αποχαιρετά τον σύζυγό της

Η “Μόνικα” αποχαιρέτισε τον σύζυγό της, “Τσάντλερ” αναπολώντας τις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η Κόρτνεϊ Κοξ έγραψε για τον Μάθιου Πέρι: «Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που έζησα μαζί σου Μάτι και μου λείπεις κάθε μέρα», έγραψε στο κείμενο που συνόδεψε μαζί με ένα απόσπασμα από τη δημοφιλή κωμωδία του NBC.

«Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελα να μοιραστώ. Προς το παρόν εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου», προσθεσε.

Στη σκηνή, ο Ρος Γκέλερ (τον υποδύθηκε ο Ντέιβιντ Σουίμερ) μπαίνει στο δωμάτιο όπου πιάνει τον Τσάντλερ ξαπλωμένο στο κρεβάτι. Εκείνος μοιράζεται ενθουσιασμένος ότι παντρεύεται εκείνη την ημέρα, αλλά μόλις φεύγει από το δωμάτιο, η Μόνικα ξεπροβάλλει κάτω από τα σεντόνια και ρωτάει αν ο Ρος ήξερε ότι ήταν εκεί.

«Για να δώσω λίγες πληροφορίες για την εν λόγω σκηνή, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα περνούσαν μια νύχτα στο Λονδίνο», εξηγεί η Κοξ. «Αλλά λόγω των έντονων αντιδράσεων του κοινού, έγινε η αρχή της ερωτικής τους ιστορίας. Σε αυτή τη σκηνή, πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να την πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και πολύ ευγενικός».

Το “αντίο” του Τζόι στον Τσάντλερ

Ο «Τζόι Τριμπιάνι», ο τηλεοπτικός συγκάτοικος του Μάθιου Πέρι, είπε επίσης το δικό του συγκινητικό “αντίο”. Σε ανάρτηση που έκανε ο Ματ ΛεΜπλανκ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μερικές από τις σκηνές τους στη σειρά «Τα Φιλαράκια».

«Μάθιου, με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά ανάμεσα στις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελάω, όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι κρατάς τα 20 δολάρια που μου χρωστάς», έγραψε.

Διαβάστε επίσης

Η Κατερίνα Στικούδη κάνει μια εκρηκτική χορευτική εμφάνιση στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο

«Η αναπνοή σου είναι η ζωή σου, δράσε εγκαίρως»! Εκστρατεία ενημέρωσης


[ad_2]

Source link

Related posts

Χορεύοντας στο νερό αγκαλιά με αυτό… Μην το δοκιμάσετε… (video)

Γιώργος Δασκαλάκης: Επέστρεψε στο στούντιο παρά τη μάχη του με τον καρκίνο

Το καυτό φιλί και το φαντασμαγορικό δώρο στην αγαπημένη του Μπαντόσα για τα γενέθλιά της (Βίντεο)

Αφήστε ένα σχόλιο