AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Μάθιου Πέρι: Τα “Φιλαράκια” του έσπασαν τη σιωπή τους για τον θάνατο του – Η πρώτη τους δήλωση

[ad_1]

Δύο ημέρες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι που έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη, τα “Φιλαράκια” του έσπασαν τη σιωπή τους και προχώρησαν σε κοινή δήλωση για την τραγική απώλεια. Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ, σχεδόν 3 ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του φίλου τους με μία λιτή δήλωση, εξήγησαν πως είναι συντετριμμένοι και πως όλοι τους είναι μία οικογένεια.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο» αναφέρουν στη κοινή δήλωσή τους που δημοσίευσε το People.

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Την ίδια στιγμή, νέες λεπτομέρειες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του “Τσάντλερ”, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, το Σάββατο (28/10), μέσα στο τζακούζι του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις- αν και η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί- αναφέρουν πως ο ηθοποιός πνίγηκε. Σε δημοσίευμά της, η DailyMail, που επικαλείται τους Los Angeles Times, μεταδίδει πως ο  Μάθιου Πέρι εντοπίστηκε κάτω από το νερό στο τζακούζι από τον βοηθό του. Μάλιστα, προσπάθησε να τον επαναφέρει, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει ενώ όταν έφτασε η Πυροσβεστική για να τον βγάλει από το τζακούζι, ήταν πλέον αργά.

Διαβάστε επίσης

Μάθιου Πέρι: Ο λόγος που τα “Φιλαράκια” του δεν έχουν γράψει τίποτα για τον θάνατό του!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος “μπήκε” και στο Central Perk στα Φιλαράκια και δεν περιγράφουμε άλλο!

35 χρόνια χωρίς τον Τάσο Λειβαδίτη -Τον ποιητή που αγάπησε τους φόβους του


[ad_2]

Source link

Related posts

J2US: Εκατομμύρια προβολές το «Oh Mami» από Καπετάνιο και Καρλάκη

“Εγώ και μία πολύ γνωστή παρουσιάστρια ζούσαμε με μισό κιλό μαρούλι και 15 χάπια αμινοξέων”

“Θέλω τον Θεό να ρωτήσω με ποιον τρόπο να σε λησμονήσω”

Αφήστε ένα σχόλιο