AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μάντζιος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας αλλά μας αδίκησε και ο διαιτητής»

[ad_1]

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε κυρίως σε δύο πράγματα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και συνεχίζοντας με τον Σουηδοιρακικό διαιτητή Αλ Χακίμ και λέγοντας ότι… «όποτε μας σφυρίζει έχουμε παράπονα».

Οι «κίτρινοι» έχουν άσχημες αναμνήσεις από τον συγκεκριμένο διαιτητή ο οποίος όμως συνεχίζεται να επιλέγεται στους αγώνες τους. «Το πρώτο 20λεπτο αδικεί τη συνολική προσπάθειά μας γιατί σ’ αυτό το διάστημα κάναμε πολλά λάθη και δεχθήκαμε πολλές φάσεις πέραν του γκολ που σημείωσε ο Παναθηναϊκός του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, μας αδίκησε και ο διαιτητής και δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε παράπονα από τον συγκεκριμένο διαιτητή. Συμβαίνει πάντα. Υπάρχουν πολλές λανθασμένες αποφάσεις, σαν το ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο προήλθε η φάση η οποία καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού», είπε αρχικά ο προπονητής του Άρη και αναφέρθηκε στην αντίδραση της ομάδας του στα τελευταία δέκα-δεκαπέντε λεπτά του πρώτου μέρους αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο.

«Μετά το εικοσάλεπτο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις που κάναμε για να βρούμε το γκολ της ισοφάρισης. Προσπαθήσαμε να βρούμε το γκολ για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι, δεν το καταφέραμε και ουσιαστικά πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Σφαιρόπουλος: «Μας κέρδισε δίκαια ο Παναθηναϊκός»

Αλλαγές στις απουσίες των μαθητών προανήγγειλε ο Πιερακάκης: Επανέρχεται και η 5ημερη αποβολή για bullying

Τερίμ: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, δεν παίξαμε καλά»

Αφήστε ένα σχόλιο