AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μάντζιος: «Υπάρχει κούραση αλλά οι παίκτες είναι σοβαροί»

[ad_1]

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στη συσσωρευμένη κούραση των ποδοσφαιριστών, στον Γιάννη Φετφατζίδη αλλά και στον στόχο του Κυπέλλου ενώ δεν θέλησε να πει το παραμικρό σε ότι αφορά τον τομέα της ενίσχυσης.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε αρχικά στη… μοιρασιά ημιχρόνων μεταξύ των δύο ομάδων και ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο. «Γλίστρησε στο γήπεδο. Μπορεί να έχει κάποια διάταση, οπότε αναγκαστήκαμε να παίξουμε με πολλές εσωτερικές αλλαγές και με τον Οντουμπάτζο στο κέντρο της άμυνας». Εκεί τέθηκε ερώτηση για τον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου. «Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Υπάρχει σκορ ασφαλείας αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι πάντα σοβαρός και συγκεντρωμένος», είπε και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των διαδοχικών αγώνων.

«Το Κύπελλο είναι μεγάλη ευκαιρία και το θέλουν. Δεν χαλαρώνουν οι παίκτες, υπάρχει όμως συσσωρευμένη κούραση καθώς είχαμε οκτώ ματς μέσα στον Ιανουάριο. Δεν μπορείς να είσαι καλά σε όλο το παιχνίδι. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να το διαχειριστούμε όπως μπορούμε», είπε και ρωτήθηκε για την (απαραίτητη) ενίσχυση της ομάδας. «Τη δεδομένη στιγμή δεν έχω κάποια ενημέρωση», είπε.

Σε ερώτηση για τον Γιάννη Φετφατζίδη απάντησε ότι… «είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, το έχει δείξει εξάλλου αλλά θέλει χρόνο., Δεν είναι ακόμα έτοιμος για πολλά λεπτά, οπότε χρειάζεται σωστή διαχείριση για να κάνει τη διαφορά».

[ad_2]

Source link

Related posts

Το NBA live στο Gazzetta

Ligue 1: Επιστροφή στις νίκες για Στρασβούργο και Τουλούζ

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε απειλητικά email για βόμβα στο MEGA

Αφήστε ένα σχόλιο