AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 3-2: Διάβολοι ανατροπής στην… κόλαση των Villains!

[ad_1]

Η Άστον Βίλα έκανε (un)boxing τα δώρα της Γιουνάιτεντ στο πρώτο μέρος, όμως οι Κόκκινοι Διάβολοι έβγαλαν χαρακτήρα και με υπογραφή Γκαρνάτσο πανηγύρισαν μια ανέλπιστη ανατροπή (3-2)!

Για 45 λεπτά όλα συνηγορούσαν σε μια ακόμα μέρα της μαρμότας… Αμυντικά λάθη, αποκαρδιωτική αδράνεια και δυο γκολ – δώρα από στημένες μπάλες με παραλήπτη την Άστον Βίλα, σε ένα ημίχρονο σαν τα περισσότερα της χρονιάς σε ένα άχρωμο «Ολντ Τράφορντ». Ο καμβάς ωστόσο αυτή τη φορά απέκτησε χρώμα… απότομα με ζωγράφο τον Γκαρνάτσο! Ο Αργεντινός με δυο γκολ (κι ένα ακυρωμένο) στο β΄μέρος πήρε από το χέρι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με ασύλληπτη ανατροπή από 0-2 την οδήγησε το τρίποντο (3-2) που την έβαλε ξανά στη μάχη της τετράδας!

Μέχρι να φτάσουμε ωστόσο στο σημείο όπου τα χαμόγελα άρχισαν να πληθαίνουν στο «Ολντ Τράφορντ», οι Villains του Έμερι είχαν ξεκινήσει ήδη τα… όνειρα κορυφής. Έπειτα από ένα πρώτο εικοσάλεπτο που κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο, οι πρώτες σπίθες ρυθμού προοδευτικά άρχισαν να αναθερμαίνουν την ατμόσφαιρα στο «Ολντ Τράφορντ» προτού ωστόσο ο υδράργυρός πέσει απότομα!

Στο άλλωστε 21΄ο ΜακΓκίν έστησε τη μπάλα πολύ μακριά από την περιοχή, εκτέλεσε το φάουλ και αφού πρώτα η μπάλα πέρασε από όλους κατέληξε τελικά στο βάθος του αιφνιδιασμένου Ονάνα για το 0-1 των Villains. Στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα και μαζί φόρα για να χτυπήσουν ξανά μόλις πέντε λεπτά αργότερα.

Νέα στημένη μπάλα με κόρνερ του ΜακΓκιν, ο Λενγκλέ κινείται ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι και στρώνει με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας για τον Ντεντόνκερ που με προβολή γράφει το 2-0. Όλα αυτά τη στιγμή που η άμυνα των Κόκκινων Διάβολων λειτουργούσε σε… replay mode, με μια πλήρη αδράνεια που είναι δύσκολο να εξηγηθεί! Όσο κι αν ο Ράσφορντ προσπαθούσε στη συνέχεια, ο Μαρτίνες είχε τις απαντήσεις για να τον σταματήσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου που σκέπασε ξανά με κατήφεια το «Ολντ Τράφορντ»!

Όλα έδειχναν να έχουν πάρει το δρόμο τους, αλλά ας όψεται ο Γκαρνάτσο… Ο Αργεντινός ηγήθηκε μιας τελείως διαφορετικής Γιουνάιτεντ στο β΄μέρος κι αφού προειδοποίησε με ακυρωμένο γκολ στο 49΄, τελικά έδωσε νέα πνοή στο ματς μειώνοντας σε 2-1 με ψύχραιμο πλασέ έπειτα από μπαλιά του Ράσφορντ (59΄). Κι αφού ο Ονάνα έσωσε το 3-1 της Βίλα ένα λεπτό αργότερα με σπουδαία επέμβαση στον Μπέιλι, το σχέδιο της ανατροπής μπήκε σε φουλ ρυθμούς.

Στο 71΄ο Γκαρνάτσο ευνοήθηκε από τις κόντρες και με σουτ που άλλαξε τελευταία στιγμή πορεία ισοφάρισε σε 2-2, με το έργο να ολοκληρώνεται δέκα λεπτά αργότερα όταν ο Χόιλουντ με όμορφο πλασέ έγραψε το 3-2 με το πρώτο του γκολ στην Premier League. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα, με τους Κόκκινους Διάβολους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία ανατροπή στην boxing day που τους έστειλε προσωρινά στο -5 από την πρώτη τετράδα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Ουάν Μπισάκα, Έβανς, Βαράν, Νταλότ, Μαϊνού (80΄ΜακΤόμινεϊ), Έρικσεν (90+4΄Γκορέ), Γκαρνάτσο (90+4΄Μέιμπρι), Ράσφορντ (81΄Άντονι), Μπρούνο Φερνάντες, Χόιλουντ (89΄Καμπουαλά)

Άστον Βίλα (Ουνάι Έμερι): Μαρτίνες, Κόνσα, Ντιέγκο Κάρλος, Λενγκλέ, Ντιν (50΄Μορένο), ΜακΓκίν (86΄Ντουράν), Ντάγκλας Λουίζ, Ράμσεϊ (77΄Ντιαμπί), Μπεϊλί (77΄Τζανιόλο), Ντεντόνκερ (86΄Ιροεγκμπουνάμ), Ουότκινς

Η βαθμολογία της Premier League

Premier League

[ad_2]

Source link

Related posts

Διακοπές Χριστουγέννων: Πληρότητες άνω του 90%, ποιες περιοχές και χώρες επιλέγουν οι Έλληνες

Θάντερ – Γουόριορς 139-141: Ψυχρός Κάρι έβαλε για… ύπνο την Οκλαχόμα στα 0.2” (vid)

Γουόριορς: Ο Γκριν επιστρέφει στη δράση κόντρα στο Μέμφις

Αφήστε ένα σχόλιο