AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στη λίστα με τους τραυματίες οι Έρικσεν και Χόιλουντ

[ad_1]

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τα προβλήματα των Έρικσεν και Χόιλουντ να προκαλούν νέο πονοκέφαλο στον Έρικ Τεν Χαγκ.

Μεγαλώνει η λίστα τραυματισμών στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σαν μην έφταναν τα προβλήματα με τους «παροπλισμένους» Κασεμίρο, Λισάντρο Μαρτίνες, Λουκ Σο, Τζόνι Έβανς, Ταϊρέλ Μαλάσια και Αμάντ Ντιαλό, δυο ακόμα παίκτες θα μείνουν στα «πιτς».

Ο λόγος για τους Κρίστιαν Έρικσεν και Ράσμους Χόιλουντ, οι οποίοι αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών απέναντι στη Λούτον και αποσύρθηκαν από την αποστολή της Δανίας για τα προκριματικά του Euro 2024.

Σύμφωνα με το «Athletic» τα πράγματα για τον πρώτο μοιάζουν πιο σοβαρά, μιας και παρουσιάστηκε θέμα με το γόνατό του οποίο αναμένεται να τον θέσει εκτός δράσης για ένα μήνα. Πιο αισιόδοξη πάντως δείχνει η κατάσταση με τον Χόιλουντ που φιλοδοξεί να επιστρέψει πριν από το τέλος του Νοεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση η επιδημία τραυματισμών στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δείχνει να τελειώνει, με τον σύλλογο να υποφέρει από αλλεπάλληλα προβλήματα από την αρχή της σεζόν.

[ad_2]

Source link

Related posts

Κινγκς – Θάντερ 128-123: «Τιτανομαχία» Φοξ, Γκίλτζιους – Αλεξάντερ, στα… ρηχά ο Βεζένκοβ (vid)

Όταν οι χούλιγκανς γίνονται πρωταγωνιστές: Οι 10 +1 ταινίες με θέμα το χουλιγκανισμό και τη βία στα γήπεδα (vid)

Ο Κιάσσος νέος προπονητής της Ρόδου

Αφήστε ένα σχόλιο