AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

«Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

[ad_1]

Πριν λίγες μέρες ο Πάνος Βλάχος τραγούδησε σε μια από τις συναυλίες του: «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Η live εμφάνιση του καλλιτέχνη απαθανατίστηκε σε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στα social media, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης έγραψε σχετικά στο Χ: «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλαδή “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…”, δηλαδή να μας σκοτώσουν; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

O Πάνος Βλάχος δεν άργησε να απαντήσει στον υπουργό Υγείας κάνοντας ένα story στο Instagram στο οποίο έγραψε: «οι στίχοι και η τέχνη μου ποτέ δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με κι εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

Την ίδια στιγμή ο Άρης Πορτοσάλτε έψαχνε πληροφορίες σχετικά με τους πρωταγωνιστές του βίντεο με το συγκεκριμένο τραγούδι, γράφοντας στο Χ: «ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες».


[ad_2]

Source link

Related posts

Σου δίνουμε τον γνωστό ηθοποιό, βρίσκεις την ηλικία του;

Πώς να επιλέξετε εύκολα τα κατάλληλα έπιπλα για το καθιστικό σας

10 κόλπα για το ελαιόλαδο που δεν έχουν να κάνουν με το μαγείρεμα

Αφήστε ένα σχόλιο