AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-1: Ζωντανή για πρόκριση με τη σφραγίδα Ζιρού!

[ad_1]

Ο 37χρονος Ζιρού το πήρε πάνω του, η Μίλαν επικράτησε 2-1 στο ντέρμπι της Παρί κι έμεινε ολοζώντανη στη μάχη της πρόκρισης στα νοκ άουτ.

Η Μίλαν βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως με εντυπωσιακή ανατροπή νίκησε 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν, παίρνοντας την πρώτη νίκη στο φετινό Champions League. Ο 37χρονος Ζιρού έγινε ο γηραιότερος Γάλλος (37 ετών και 38 ημερών) που σκόραρε στη διοργάνωση και χάρη στο τέρμα του έστειλε τους Ροσονέρι στο -2 από την κορυφή.

Οι οπαδοί των Ροσονέρι υποδέχθηκαν τον Ντοναρούμα πετώντας του ψεύτικα… δολάρια με το πρόσωπό του ηλεκτρίζοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα. Εξαιρετικός ρυθμός στο ντέρμπι και η Μίλαν απείλησε μόλις στο 6′ με τον Λόφτους Τσικ. Ωστόσο, στο 6ο λεπτό, ο Σκρίνιαρ απάντησε και με κοντινή κεφαλιά έπειτα από γύρισμα του Βιτίνια πέτυχε το 1-0 για τους Παριζιάνους.

Η Μίλαν αντέδρασε και τρία λεπτά αργότερα ο Λεάο πέτυχε το 1-1 ολοκληρώνοντας ιδανικά με γυριστό σουτ την αντεπίθεση που άρχισε ο ίδιος! Εξαιρετικό το πρώτο 45λεπτο, με την Παρί να έχει δοκάρι στο 27′ και τη Μίλαν να… απαντά με μεγάλο τετ α τετ του Ζιρού.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός δεν έμοιαζε με αυτόν του α’ μέρους, η Μίλαν ήταν πιο ουσιαστική και στο 50ο λεπτό ο Ζιρού με υπέροχο τελείωμα διαμόρφωσε το 2-1. Η Παρί προσπάθησε να αντιδράσει στο τελευταίο 20λεπτο, ο Μπαπέ όμως νικήθηκε από τον Μενιάν. Οι Ροσονέρι στο 85′ είδαν τον Ντοναρούμα να κάνει την επέμβαση της βραδιάς στο σουτ του Οκαφόρ. Ωστόσο, η μεγάλη φάση ήρθε στο τέλος για τους Παριζιάνους με τον Λι Κανγκ – Ιν να σημαδεύει το δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί, πως η τελευταία νίκη – ανατροπή της Μίλαν στο Champions League χάνεται στις 21 Οκτωβρίου 2009, όταν και επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Τιαό, Τ. Ερναντέζ, Λόφτους-Τσικ, Μούσα (84′ Κρούνιτς), Ράιντερς, Πούλισικ (92′ Φλορέντσι), Λεάο (85′ Οκαφόρ), Ζιρού.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ (90′ Μπαρκολά), Λ. Ερναντέζ (65′ Μουκιέλε), Βιτίνια (60′ Λι Κανγκ-Ιν), Ουγκάρτε (60′ Φαμπιάν Ρουίθ), Ζαΐρ-Εμερί, Ντεμπελέ, Μπαπέ, Κολό Μουανί (60′ Ράμος).

6oς Όμιλος
Αποτελέσματα
Ντόρτμουντ – Νιουκάστλ 2-0
Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-1

Βαθμολογία
1. Ντόρτμουντ 4 (3-2) 7
2. Παρί Σεν Ζερμέν 4 (7-6) 6
3. Μίλαν 4 (2-4) 5
4. Νιουκάστλ 4 (4-4) 4

Επόμενη αγωνιστική 28/11
Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ
Μίλαν – Ντόρτμουντ

[ad_2]

Source link

Related posts

H UEFA ήταν στο Ελλάδα-Ολλανδία ενόψει του τελικού για το Europa Conference

Ο Χρήστου πιο γρήγορος από την Ντόχα στην Αλεξανδρούπολη

Παναθηναϊκός: Εκτός εξάδας ξένων ο Γκριγκόνις

Αφήστε ένα σχόλιο