AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μίλαν – Φροζινόνε 3-1: Χαλαρή τριάρα και στο -4 από την κορυφή (vid)

[ad_1]

Δίχως να συναντήσει μεγάλη αντίσταση η Μίλαν πήρε μια εύκολη νίκη με 3-1 απέναντι στη Φροζινόνε και μείωσε προσωρινά την απόσταση από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς.

Η ήττα από τη Ντόρτμουντ στο Μιλάνο τελικά δεν στάθηκε αρκετή να εκτροχιάσει τη Μίλαν, η οποία επανήλθε με πυγμή πίσω στα θετικά αποτελέσματα. Με τον Γιόβιτς να ανοίγει λογαριασμό με την κόκκινη φανέλα και τους Πούλισικ Τομόρι να προσθέτουν τον οβολό τους, οι Ροσονέρι επικράτησαν 3-1 της Φροζινόνε και ψαλίδισαν προσωρινά την διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς.

Μετά από προειδοποιητική βολή και σουτ του Μούσα στο δοκάρι (35΄), η Μίλαν πήρε το προβάδισμα στο 42΄με φανταστικό βολέ του Γιόβιτς που βρήκε δίχτυα για το πρώτο του γκολ ως Ροσονέρο. Οι γηπεδούχοι πήγαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια και μόλις πέντε λεπτά μετά την επιστροφή τους στον αγωνιστικό χώρο έφτασαν και στο 2-0.

Ο Μάικ Μενιάν έκανε το βολέ και βρήκε άψογα στον βηματισμό τον Πούλισικ, ο οποίος «κόλλησε» τη μπάλα στο πόδι του και εκτέλεσε ιδανικά τον αντίπαλο κίπερ στο τετ-α-τετ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Σειρά στο πάρτι των γηπεδούχων πήρε ο Τομόρι, με τον στόπερ των γηπεδούχων να σκοράρει με προβολή στο 74΄αφραγίζοντας και με τη βούλα το τρίποντο.

Το μόνο που κατάφερε η Φροζινόνε είναι να πετύχει το γκολ της τιμής στο 82΄με τον Μπρεσιάνι, ο οποίος με εκτέλεση φάουλ που πέρασε από όλους ξεγέλασε τον Μενιάν και έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στο πλεκτό για το τελικό 3-1.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Ερναντές, Φλορέντσι, Ρέιντερς (79΄Μπενασέρ), Μούσα, Λόφτους-Τσικ (79΄Πομπέγκα), Πούλισικ (78΄Τραορέ), Τσουκουέζε (64΄Αντλί), Γιόβιτς (85΄Καμάρντα)

[ad_2]

Source link

Related posts

Ρεν – Παναθηναϊκός: Με Μπερνάρ και Παλάσιος ως εξτρέμ οι «πράσινοι»

Αλμερία – Σεβίλλη 2-2: Το Σεβιγιάνικο πάρτι χάλασε στο 90+5΄

Ένας 14χρονος στη Μεσσήνη μαχαίρωσε συμμαθητή του με σουγιά (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο