AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον γείτονά του όταν του έκανε παρατήρηση για το ροχαλητό του (vid)

[ad_1]

Θύμα του γείτονά του έπεσε ένας 65χρονος όταν πήγε στο σπίτι του να του παραπονεθεί για το ροχαλητό του κατά την διάρκεια της νύχτας.

Ένα πρωτοφανές έγκλημα έλαβε χώρα στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όταν ένας 65χρονος μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον γείτονά του. Ο λόγος; Το ροχαλητό του κατά την διάρκεια της νύχτας.

Ο 55χρονος Christopher James Casey συνελήφθη επειδή μαχαίρωσε θανάσιμα τον 62χρονο Robert Wallace το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν μια λογομαχία για το ροχαλητό κατέληξε στην δολοφονία.

Το θύμα εμφανίστηκε στην κατοικία του δράστη την ώρα που έπαιρνε το δείπνο του. Παραπονέθηκε ότι το ροχαλητό του δεν τον άφηνε να κοιμηθεί και τότε ξέσπασε καβγάς που κατέληξε σε δολοφονία. Ο Casey άρπαξε ένα στρατιωτικό μαχαίρι και μαχαίρωσε πολλές φορές τον γείτονά του στο στήθος.

Ο Casey είπε στην αστυνομία ότι ο Wallace δεν τον απειλούσε όταν τον μαχαίρωσε στην πόρτα, αλλά αποκάλυψε ότι οι δυο τους είχαν «προσωπικά ζητήματα» τους τελευταίους 18 μήνες, προκαλώντας πολυάριθμες κλήσεις της αστυνομίας μετά τις καταγγελίες του Wallace για το ροχαλητό του.

«Οι δύο άνδρες ήταν ήδη γνωστοί στην αστυνομία λόγω συνεχιζόμενων λογομαχιών, συμπεριλαμβανομένων καβγάδων για το δυνατό ροχαλητό του κατηγορούμενου, το οποίο το θύμα μπορούσε να ακούσει μέσα από τον κοινόχρηστο τοίχο των δύο κατοικιών», ανέφεραν οι εισαγγελείς.

[ad_2]

Source link

Related posts

Τα αποτελέσματα του NBA στο Gazzetta

Δεν το γνώριζε κανείς: Το υπέρτατο μυστικό με το πιρούνι για να φτιάξεις χαλασμένο φερμουάρ (vid)

Ειδήσεις, επικαιρότητα, νέα από το Plus.gr

Αφήστε ένα σχόλιο