AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα το καλοκαίρι για τον γάμο του Κασσελάκη με τον Τάιλερ

[ad_1]

Σήμερα θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο στις ΗΠΑ ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, ενώ το γλέντι του γάμου θα γίνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στο Open.

«Σήμερα θα γίνει ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ. Είναι ένας πολιτικός γάμος που μπορεί να γίνει στις ΗΠΑ, με βάση τον ισχύοντα νόμο εκεί, αλλά δεν μπορεί να γίνει στη χώρα μας. Δεν υπάρχει αυτό το νομικό πλαίσιο στη χώρα μας», είπε χαρακτηριστικά η κ. Αυγέρη.

«Εμείς θεσμοθετήσαμε το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο είναι πολύ μεγάλη τομή. Τώρα καλούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση για να δούμε από κοινού πώς μπορούμε να θεσμοθετήσουμε και στη χώρα μας τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, με ότι και αν αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις αλλά και την τεκνοθεσία», πρόσθεσε η ίδια.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε στο ζευγάρι «βίον ανθόσπαρτον και να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς».

«Αυτό είναι πολύ σημαντικό, το 2023 και όσο προχωρά ο χρόνος να δίνουμε την ισότιμη ευκαιρία σε ανθρώπους να γεύονται την ευτυχία και την χαρά έτσι όπως αυτοί την αξιολογούν. Χωρίς στερεότυπα και κοινωνικούς καταναγκασμούς» τόνισε.

Κλείνοντας, η κ. Αυγέρη σημείωσε ότι το καλοκαίρι θα γίνει μεγάλο γλέντι για τον γάμο, σε παραμεθόρια περιοχή, ενώ η σημερινή τελετή θα πραγματοποιηθεί σε πολύ κλειστό κύκλο.

 


[ad_2]

Source link

Related posts

Και τι δε θα ‘δινες για να σου πει το σκυλάκι σου όσα ήθελες να ξέρεις!

Tricks για να χάνεις κιλά… ενώ κοιμάσαι

Ο διαβήτης βλάπτει την υγεία του στόματος

Αφήστε ένα σχόλιο