AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Μεγάλο το ενδιαφέρον για πιστοποιήσεις Βιολογικών στο περίπτερο της Eurocert στην 30η Agrotica

[ad_1]

Εκπρόσωποι της EUROCERT από την Αθήνα και το Γραφείο της Θεσσαλονίκης, υποδέχτηκαν τους επισκέπτες της Agrotica και είχαν την ευκαιρία να τους παρουσιάσουν το εύρος των πιστοποιήσεων που παρέχει η εταιρία, προσφέροντας αξιοπιστία και ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ειδικά για τις ανάγκες του κλάδου της αγροδιατροφής, η EUROCERT έχει λάβει τη σχετική διαπίστευση από το Ε.ΣΥ.Δ. και την έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πιστοποίηση Βιολογικών Προϊόντων. Η αγορά των Βιολογικών Προϊόντων εξαρτάται σημαντικά από την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και, ως εκ τούτου, από το εν λόγω σύστημα πιστοποίησης, σκοπός του οποίου είναι η διασφάλιση της γνησιότητας των βιολογικών προϊόντων.

Η ενεργός συμμετοχή της EUROCERT στην Agrotica αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της για την υποστήριξη του αγροδιατροφικού κλάδου προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλη την αλυσίδα εμπορίας και παραγωγής τροφίμων.

[ad_2]

Source link

Related posts

Άγριο έγκλημα στη Νίκαια: Αποκαλύπτεται το βίαιο παρελθόν του πεθερού που σκότωσε τον γαμπρό του – Έδερνε την γυναίκα του και την κόρη του

Δευτέρα 1 Απριλίου η πίστωση προκαταβολής στο αγροτικό πετρέλαιο, από το 2025 σύνδεση με την κατανάλωση

Syngenta και η Lavie Bio στο δρόμο για την ανακάλυψη νέων βιοεντομοκτόνων

Αφήστε ένα σχόλιο