AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Μεξικάνα πεθερά προσέλαβε κάποιον να πετάξει κόκκινη μπογιά στη νύφη την ημέρα του γάμου της

[ad_1]

Με σενάριο παλιάς ελληνικής ταινίας μοιάζει η ιστορία από το Μεξικό που μεταδίδει η New York Post, με πρωταγωνιστές ένα νεαρό ζευγάρι και τα… πεθερικά από την κόλαση που προσπάθησαν να σαμποτάρουν τον γάμο τους με ό,τι μέσο είχαν στη διάθεσή τους.

Ο γαμπρός, βλέπεις, ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας από το Ciudad Obregón της Sonora του Μεξικού, η εκλεκτή της καρδιάς του, όμως, εν ονόματι Αλεξάνδρα, ήταν φτωχιά, με αποτέλεσμα οι δικοί του να υποψιαστούν πως ήταν μαζί του μόνο για τα χρήματά του. Έτσι, αρνήθηκαν να την γνωρίσουν με το που έμαθαν για την σχέση τους.

Η ιστορία του ζευγαριού έγινε γνωστή στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, όπου κάποιος χρήστης ανέφερε πως η Αλεξάνδρα «είναι ένα υπέροχο άτομο, που δεν θα έκανε ποτέ κακό σε κανέναν». Όμως, λόγω της έλλειψης οικογενειακών χρημάτων, τα πεθερικά ξεκίνησαν μια εκστρατεία παρενόχλησης εναντίον της, απειλώντας την από τη μια και προσπαθώντας να τη δωροδοκήσουν με λευκή επιταγή για να αφήσει τον σύντροφό της από την άλλη.

Η Αλεξάνδρα κατάφερε αρχικά να τους αγνοήσει, τα πράγματα όμως πήραν μια άγρια τροπή όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους. Μόλις άκουσε τα νέα, η μητέρα του γαμπρού, η Maupe, προσποιήθηκε ότι έπαθε καρδιακή προσβολή, κατηγόρησε το ζευγάρι για την κατάσταση της υγείας της, και ζήτησε από τον γιο της να «καλύψει όλα τα ιατρικά της έξοδα».

Κι ακόμα δεν έχεις ακούσει τίποτα: Ο γάμος είχε οριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου, αλλά όταν επιτέλους έφτασε η μεγάλη μέρα, η οικογένεια του γαμπρού αρνήθηκε να παρευρεθεί. Την ώρα που βρισκόταν μπροστά στην εκκλησία, κρατώντας το χέρι του πατέρα της, η Αλεξάνδρα ένιωσε μεγάλες πιτσιλιές να την χτυπούν στην πλάτη. Καθώς το πλήθος ούρλιαζε με φρίκη, η νύφη γύρισε γρήγορα για να δει μεγάλες στάμπες κόκκινης μπογιάς να στάζουν από το στολισμένο φόρεμά της και πάνω στις πλάκες του πεζοδρομίου.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του Reddit, η οικογένεια «προσέλαβε κάποιον για να ρίξει κόκκινη μπογιά στο φόρεμα της νύφης πριν μπει στην εκκλησία». Τρεις άντρες ανέλαβαν τη δουλειά, δύο πέταξαν δύο κουτιά κόκκινη μπογιά και ένας τρίτος κατέγραψε το περιστατικό στο τηλέφωνό του. «Στην αρχή, οι επισκέπτες νόμιζαν ότι η κόκκινη μπογιά ήταν αίμα», έγραφε η ανάρτηση.

«Η νύφη είπε ότι αρχικά νόμισε πως ήταν νερό, αλλά στη συνέχεια είδε τα σοκαρισμένα πρόσωπα όλων και οι φίλοι της προσπαθούσαν να την καθησυχάσουν ότι ήταν ακόμα όμορφη». Η ίδια η Αλεξάνδρα δήλωσε αργότερα πως το χειρότερο ήταν να βλέπει το πρόσωπο της μητέρας της, η οποία αρχικά θεώρησε πως η κόρη της είχε χτυπηθεί σωματικά.

Συγκλονισμένη από την επίθεση και απρόθυμη να μπει στην εκκλησία με λερωμένο φόρεμα, η νύφη επέστρεψε στο σπίτι της και φόρεσε ένα αστραφτερό χρυσό φόρεμα μέχρι το πάτωμα. Μπορεί να μην ήταν αυτό που ονειρευόταν, αλλά τίποτα δεν θα εμπόδιζε την ένωσή τους –ούτε καν δύο κουτιά κόκκινη μπογιά.

Αφού είπαν «δέχομαι» και επισημοποίησαν τον γάμο τους, το ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν αποφασισμένο να συνεχίσει την τελετή όπως είχε προγραμματιστεί. Επόμενες στο πρόγραμμα ήταν οι φωτογραφίες του γάμου. Αλλά η οικογένεια του γαμπρού δεν είχε τελειώσει ακόμα.

Σύμφωνα με το νήμα στο Reddit, τα πεθερικά φέρεται να έμαθαν πού θα οδηγηθεί το ζευγάρι και «έστειλαν μια ανώνυμη πληροφορία στην αστυνομία λέγοντας ότι θα βρουν ναρκωτικά εκεί», εξηγώντας ότι ο γαμπρός «μπορεί να τα έχει στην κατοχή του».

Δεν άργησε να εμφανιστεί η αστυνομία στο γάμο, να ψάξει τους καλεσμένους και να ζητήσει να περάσουν χειροπέδες στον γαμπρό. Ευτυχώς, κανείς δεν συνελήφθη και η αστυνομία έφυγε σύντομα. Μόλις το δράμα τελείωσε, ο γάμος του ζευγαριού συνεχίστηκε ως συνήθως.

Μετά ήρθε ο μήνας του μέλιτος (φυσικά και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα!). Λίγο πριν το ζευγάρι πετάξει για το μήνα του μέλιτος, η οικογένεια του γαμπρού έκρυψε το διαβατήριό του και τη βίζα του, προσπαθώντας επίσης να «δωροδοκήσει το ταξιδιωτικό γραφείο για να ακυρώσει το ταξίδι». Ευτυχώς αυτό το κόλπο δεν έπιασε και η νύφη και ο γαμπρός πήγαν ανενόχλητοι το ταξίδι τους.

Η τοπική κοινότητα στο Μεξικό δεν αντιμετώπισε ελαφρά τις ενέργειες της Maupe και της οικογένειάς της, καθώς φέρεται να εκκενώθηκε το σπίτι τους ως απάντηση στην εκστρατεία παρενόχλησης. «Την μισεί όλη η πόλη», υποστήριξε η ανάρτηση στο Reddit.

Η κοινότητα του Reddit ήταν εξίσου σοκαρισμένη από την ιστορία, ανίκανη να καταλάβει πώς μια οικογένεια μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. «Η καημένη η νύφη και ο γαμπρός», έγραψε κάποιος. «Ελπίζω να τα πάρουν όλα αυτά στα σοβαρά και να μετακομίσουν μακριά ή να λάβουν προστασία». Κάποιος άλλος συμφώνησε ότι «αυτό το καημένο ζευγάρι πρέπει να φύγει, πολύ πολύ μακριά».

Πηγή: New York Post 


[ad_2]

Source link

Related posts

3 λόγοι για να έχεις πάντα καθαρό και τακτοποιημένο το σπίτι σου

Ποιος ξηρός καρπός μειώνει χοληστερίνη, καρδιακά και καρκίνο παχέος εντέρου

«Όλη η μαγεία του σεξ αποδομείται όταν ακούσεις τον ήχο από το καζανάκι»

Αφήστε ένα σχόλιο