AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Μεσλόγγι:Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μπάμπη – Ανακτήθηκαν διαγραμμένα μηνύματα του κρεοπώλη

[ad_1]

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν στην διάθεσή τους διαγραμμένα μηνύματα του κρεοπώλη, του βασικού υπόπτου για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Ο 50χρονος προφυλακισμένος είχε τον χρόνο να σβήσει από το κινητό του τηλέφωνο σημαντικές συνομιλίες με διαφορετικά άτομα. Ωστόσο, μέρος αυτών έχουν ήδη ανακληθεί ενώ η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει τις έρευνες.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 31χρονου και των κινήτρων που οδήγησαν τον δολοφόνο να του αφαιρέσει την ζωή. Στα μηνύματα που ανέκτησαν οι αστυνομικοί υπάρχουν συνομιλίες για αρχαία αντικείμενα και τρόπους διάθεσής τους προς πώληση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έχει ληφθεί το πρώτο μέρος των διαγραμμένων μηνυμάτων από το κινητό του 51χρονου κρεοπώλη. Σε αυτά καταγράφονται διάλογοι του κατηγορουμένου με 6 άτομα για την δολοφονία του Μπάμπη, που μιλούσαν για λαθρανασκαφές, παράνομα ευρήματα και τρόπους πώλησης αρχαίων.

Τα 6 πρόσωπα που συνομιλούσαν με τον χασάπη θα κληθούν για κατάθεση και τα τηλέφωνά τους θα κατασχεθούν για περαιτέρω έρευνες.

Related posts

Live| Συνεδρίαση του Δ.Σ Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Στη Ρόδο το διάσημο ανθρωποειδές ρομπότ Sophia

aitoloakarnanianews

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ «Η Πρόληψη Κοντά μας»

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο