AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Μεσολόγγι: Ένταση στον Κορυδαλλό μόλις έφτασε ο κρεοπώλης – Πού θα είναι το κελί του

[ad_1]

Άλλαξαν τα σχέδια για νέα συμπληρωματική κατάθεση του κρεοπώλη στις δικαστικές Αρχές του Μεσολογγίου, με τον 50χρονο να οδηγείται τελικά το μεσημέρι της Τετάρτης στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κατά την άφιξη του, ωστόσο, επικράτησε ένταση, με αρκετούς κρατούμενους να του φωνάζουν.

Πάντως, ο 50χρονος θα κρατηθεί σε ειδικό κελί, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με άλλους κρατούμενους.

Η νέα του κατάθεση ενώπιον του αρμόδιου Ανακριτή στο Μεσολόγγι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Πάντως, ο κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει και επιμένει πως δεν γνωρίζει τι συνέβη στον Μπάμπη.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z13k7203jqd&playlistId=v-cymwdoeqq201

Τα «κενά» στην υπόθεση

Το πρώτο αφορά στο κίνητρο της δολοφονίας που παραμένει «θολό». Χρωστούσε ο κρεοπώλης 17.000 ευρώ στον Μπάμπη; Ήταν αυτό το κίνητρο του δράστη ή κάτι άλλο που παραμένει άγνωστο λόγω της ομερτά; Αστυνομικές πηγές με γνώση του θέματος τονίζουν ότι στην ευρύτερη περιοχή έχουν δράσει κατά καιρούς διάφορα κυκλώματα, τα οποία ουδέποτε «ξεριζώθηκαν» λόγω του ότι «ο κόσμος στις περιοχές αυτές δεν μιλάει».

Το δεύτερο ερώτημα αφορά στον τρόπο με τον οποίο έγινε η δολοφονία. Πρόκειται για έγκλημα εκ προμελέτης ή για τσακωμό που κατέληξε σε δολοφονία. Και τα δύο σενάρια είναι ανοιχτά. Αν επιβεβαιωθεί η εκτίμηση των αστυνομικών ότι οι πυροβολισμοί έγιναν με το όπλο του θύματος, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το πτώμα δεν ήταν καλά κρυμμένο αλλά σε κοντινή απόσταση από το εκκλησάκι, τότε η εκδοχή να επρόκειτο για καυγά που κατέληξε σε έγκλημα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Το τρίτο ερώτημα που ζητά απάντηση σχετίζεται με το όπλο του Μπάμπη και το κινητό του τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο δράστης να τα πέταξε στο νερό. Στην περίπτωση αυτή είναι εξαιρετικά απίθανο να βρεθούν εάν δεν ομολογήσει ο δράστης. Μέχρι χθες ο κρεοπώλης παρέμενε σκληρός. Την ίδια στάση εκτιμάται ότι θα κρατήσει και το επόμενο διάστημα. Η διαφορά είναι ότι φέρεται να άλλαξε τα λεγόμενά του στο κομμάτι που αφορά στο «κενό» των 40 λεπτών, κατά το οποίο δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις κινήσεις του.

Προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί τη μοιραία ημέρα οι κάμερες «έπιασαν» το αυτοκίνητό του σε διάφορα σημεία και μάλιστα σε περιοχές που ο ίδιος αρνούνταν ότι μετέβη την επίμαχη ώρα, φέρεται να υποστήριξε ότι έκανε μία μεγάλη βόλτα μαζί με τον Μπάμπη και ότι εκείνος ως οδηγός πήγαινε όπου του έλεγε ο φίλος του.

Το τέταρτο ερώτημα που ζητά απάντηση σχετίζεται με την ύπαρξη ή μη συνεργών. Μέχρι χθες οι αστυνομικοί δεν απέκλειαν το σενάριο να υπήρξε τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο που βοήθησε τον κρεοπώλη στη μεταφορά του πτώματος. Μετά τον εντοπισμό της σορού ωστόσο δεν αποκλείεται η δολοφονία να έγινε στο ίδιο σημείο. Ο φίλος του κρεοπώλη που είχε μπει με ένταση στο μικροσκόπιο των Αρχών φαίνεται ότι παρουσίασε ισχυρό άλλοθι. Συνομίλησε με τον κρεοπώλη για 16 δευτερόλεπτα το επίμαχο χρονικό διάστημα, ωστόσο, έχει αποτυπωθεί από κάμερες ασφαλείας να βρίσκεται σε άλλη περιοχή. Αυτό στο οποίο πιστεύουν έντονα οι αστυνομικοί είναι ότι υπάρχουν άτομα από το περιβάλλον του κατηγορούμενου που γνωρίζουν τι συνέβη.

IEIDISIS.GR

Related posts

Επερώτηση για τα Σχέδια Βελτίωσης από την παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα»

aitoloakarnanianews

Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης μαθητών για τα βιοαπόβλητα στο Δήμο Αμφιλοχίας

aitoloakarnanianews

Καταγγελία γιατρών ΕΣΥ: Έκτακτα περιστατικά οδηγούνται σε απογευματινά χειρουργεία για να πληρώνουν οι ασθενείς

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο