AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε η σορός του Μπάμπη (εικόνες)

[ad_1]

Μεσολόγγι: Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε η σορός του Μπάμπη (εικόνες)


O δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε τα φονικότερα φυσίγγια – Ο κατηγορούμενος κρεοπώλης που βρισκόταν υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία σχετικά με το πώς έφυγε από τη ζωή ο άτυχος 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος, η σορός του οποίου βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή στο Μεσολόγγι.

Ο Μπάμπης ο οποίος αγνοείτο για περισσότερες από δύο εβδομάδες έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς με καραμπίνα, τους οποίους προσπάθησε να αποφύγει. Ο δράστης μάλιστα φέρεται να χρησιμοποίησε φυσίγγια για αγριογούρουνο. Μάλιστα, ο 31χρονος φέρεται να δολοφονήθηκε με έναν πυροβολισμό από κυνηγετική καραμπίνα που δέχθηκε πλαγιομετωπικά με τα σκάγια να του προκαλούν πολλαπλά τραύματα.

Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Αρχές φαίνεται πως είναι πιθανό πριν τη δολοφονία του 31χρονου να προηγήθηκε κυνηγητό και ο νεαρός να προσπάθησε να κρυφτεί.

Η πρώτη εκτίμηση των Αρχών είναι ότι βρέθηκε στο σημείο στην προσπάθειά του να κρυφτεί από τον δράστη αλλά εντοπίστηκε τελικά και πυροβολήθηκε από ύψος, δηλαδή από πάνω προς τα κάτω. Σημειώνεται ότι δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη που να υποδηλώνουν πως κάποιος τον έσυρε στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε φυσίγγια για αγριογούρουνο. Τα εν λόγω φυσίγγια είναι συνήθως δράμια, οκτάβολα ή δεκάβολα, ενώ θεωρούνται από τα φονικότερα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος κηνυγός.

Δείτε πως είναι τα εν λόγω φυσίγγια:

Μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού ο κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το pelop.gr, το πρωί της Τετάρτης, (24.01.2024) δόθηκε εντολή εκτέλεσης της απόφασης προφυλάκισης του κρεοπώλη, ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα Μεσολογγίου.

Επιμένει στη σκληρή στάση

Σκληρή στάση συνεχίζει να κράτα ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση του θανάτου του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Ο κρεοπώλης μεταφέρθηκε στην Πάτρα όπου κρατείται καθώς είναι σε εξέλιξη οι έρευνες και οι ανακριτικές πράξεις που απαιτούν να είναι κοντά στον τόπο του εγκλήματος καθώς εκκρεμεί, μεταξύ άλλων, και η συμπληρωματική απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Μεσολογγίου.

Παράλληλα αναμένονται οι απαντήσεις από τον έλεγχο του DNA που ελήφθη από τον 50χρονο καθώς θα συγκριθεί με γενετικό υλικό από τα νύχια του άτυχου Μπάμπη.

Ο 50χρονος, πάντως, επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση λέγοντας στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών που τον επισκέφθηκαν χθες στο κελί του ότι «έχω τα χέρια μου καθαρά», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

protothema.gr


[ad_2]

Related posts

Η Εορτή των Θεοφανείων στο Μεσολόγγι 

aitoloakarnanianews

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Καθαρίστηκε από σκουπίδια και μπάζα έκταση κοντά στη γέφυρα Αχελώου από προσωπικό του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο