AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Αυτό είναι το τζιπ του 50χρονου που είδε τελευταίος τον 31χρονο

[ad_1]

Μεσολόγγι: Αυτό είναι το τζιπ του 50χρονου που είδε τελευταίος τον 31χρονο


Ο ιντερνετικός καβγάς που τον “καίει”

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου που χάθηκε μυστηριωδώς την περασμένη Πέμπτη από το Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, στο Μεσολόγγι έφθασε σήμερα το πρωί κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Ασφάλειας Αττικής και της Σήμανσης.

Οι αστυνομικοί έχουν επικεντρωθεί σε μια έκταση κυρίως με ελαιώνες στην περιοχή παλιού μεγάλου εργοστασίου, ενώ “σκανάρονται” επίσης πηγάδια, και θα γίνουν έλεγχοι με θερμικές κάμερες σε βάλτους. Σε αυτή την περιοχή σύμφωνα με μαρτυρία, πήγαινε ο Μπάμπης για κυνήγι.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο τζιπ του 50χρονου που έχει κατασχεθεί δεν εντοπίστηκε αίμα του αγνοούμενου, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται γαι αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του 31χρονου παρέδωσε μία χτένα του γιου της στις αρχές για τη λήψη γενετικού υλικού. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πάντως, τα πεταμένα γάντια που βρέθηκαν χθες από την ίδια δε φαίνεται να έχουν κάποια σχέση με την υπόθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπάρχουν πολλά κενά και αντιφάσεις ως προς την παρουσία του 50χρονου σε κάποια σημεία του Μεσολογγίου, καθώς οι κάμερες τον “έπιασαν” να περνάει με το όχημά του από περιοχές που είχε πει πως δεν είχε πάει.

O 31χρονος είχε τσακωθεί διαδικτυακά με τον 50χρονο

Οπως έγινε δε γνωστό, ο 50χρονος ύποπτος, είχε τσακωθεί διαδικτυακά με τον νεαρό αγνοούμενο, όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικοί, που ανέκτησαν τις συνομιλίες μεταξύ τους.

Μάλιστα, ο βασικός ύποπτος είχε σβήσει αυτές τις συνομιλίες, οι οποίες αφορούσαν τα χρήματα που του είχε δανείσει ο αγνοούμενος. Στις συνομιλίες αυτές υπήρχε έντονος διάλογος μεταξύ τους καθώς ο 31χρονος ζητούσε άμεσα τα χρηματά του πίσω.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που αποκάλυψε το Mega είναι το γεγονός ότι ο 50χρονος κατά τη συνάντησή του με τον 30χρονο, είχε αφήσει το κινητό του στο σπίτι. Μάλιστα, όπως είδαν οι αστυνομικοί, στο παρελθόν σε συνομιλία του με τρίτους ο ίδιος έδινε συμβουλές ότι αν θέλουν να κάνουν κάτι χωρίς να εντοπιστούν, τότε θα πρέπει να αφήνουν το… κινητό τους στο σπίτι!

Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι ότι ο κρεοπώλης φέρεται να πήρε μαζί του την κινητή συσκευή του Μπάμπη και να την έκλεισε δυόμιση ώρες μετά την εξαφάνισή του ή το κινητό να έχει κλείσει λόγω μπαταρίας.

thetoc.gr


[ad_2]

Related posts

«Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά» έγραψε ο αγνοούμενος στο Μεσολόγγι στον 50χρονο κρεοπώλη

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Με εκπροσώπους εργαζομένων συναντήθηκε ο δήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος

aitoloakarnanianews

Το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” συγχαίρει τον Σπύρο Διαμαντόπουλο για την εκλογή του στο Δήμο Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο