AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Μεσολόγγι: Δεν «σπάει» ο κρεοπώλης στις ερωτήσεις του εισαγγελέα – Βρέθηκε φυσίγγιο για αγριογούρουνα

[ad_1]

Με τίποτα δεν λέει να σπάσει την σιωπή του ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Ο 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας σε βάλτο, ενώ ο κρεοπώλης έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος, ωστόσο το θρίλερ δεν έχει ακόμα τελειώσει καθώς η ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί με μαρτυρίες και στοιχεία να «δέσει» την υπόθεση και να ταυτοποιήσει τον δράστη.

Και αυτό γιατί ο βασικός ύποπτος για το άγριο έγκλημα δεν έχει ακόμα ομολογήσει και φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να το κάνει καθώς επικαλείται συνεχώς κενά μνήμης και επιμένει πως δεν ξέρει απολύτως τίποτα ακόμα και όταν εισαγγελέα και ανακριτής του ξεκαθαρίζουν ότι έχουν τρανταχτές αποδείξεις που τον ενοχοποιούν.

Ο διάλογος του εισαγγελέα με τον κρεοπώλη

Το Action24 έδωσε στη δημοσιότητα μέρος του διαλόγου που είχε ο εισαγγελέας με τον 50χρονο κρεοπώλη, που είναι ενδεικτικός για την στάση που έχει κρατήσει όλες αυτές τις ημέρες.

  • Εισαγγελέας: Έχουμε το αυτοκίνητό σου καταγεγραμμένο σε κάμερα, περνάει από το σημείο. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό;
  • Κρεοπώλης: Δεν ξέρω τίποτα.
  • Εισαγγελέας: Πώς δεν ξέρεις. Βλέπουμε να περνάς από το σημείο…
  • Κρεοπώλης: Δεν γνωρίζω τίποτα.
  • Εισαγγελέας: Σε βλέπουμε ότι είσαι εσύ.
  • Κρεοπώλης: Δεν λέω τίποτα.
  • Εισαγγελέας: Μα έχουμε το στίγμα από το κινητό σου, γιατί δεν το παραδέχεσαι;
  • Ο κρεοπώλης δεν απάντησε τίποτα.

Η μοναδική φορά που μίλησε ο κρεοπώλης είναι όταν ζήτησε από τους αστυνομικούς τσιγάρο αλλά εκείνοι δεν του το έδωσαν.

Βρέθηκε φυσίγγιο για αγριογούρουνα

Φυσίγγιο από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το φυσίγγιο είναι για αγριογούρουνα, οπότε είναι παρόμοιο με αυτό που ο δράστης πυροβόλησε το θύμα. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εύρημα αυτό καθώς θα σταλεί στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση μαζί με τις δύο καραμπίνες του κρεοπώλη και έτσι θα φανεί αν τα όπλα του υπόπτου έχον σχέση με την δολοφονία του Μπάμπη.

Ωστόσο, οι ερευνητές της αστυνομίας, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε την καραμπίνα του νεαρού για να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια να την εξαφάνισε.

Λήψη DNA

Διατάχθηκε η λήψη DNA από τον 50χρονο κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου,το οποίο θα συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στη σορό του θύματος. Ο 50χρονος που είναι ο κύριος ύποπτος για το έγκλημα δεν ενημερώθηκε χθες από την ανακρίτρια  ότι η σορός του 31χρονου βρέθηκε, αλλά το έμαθε αργότερα από τους αστυνομικούς.

ethnos.gr

Related posts

Τα αποτελέσματα του 2ου Διαγωνισμού Συγγραφής Θεατρικού Μονολόγου στο Δήμο Αγρινίου

aitoloakarnanianews

Το νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Ιεροψαλτών Αιτωλοακαρνανίας «Άνθιμος ο Αρχιδιάκονος»

aitoloakarnanianews

Τα ζώδια της εβδομάδας: Σε ποιους οι πλανήτες δυσκολεύουν τη ζωή – Τι λένε τα άστρα για επαγγελματικά, οικονομικά και σχέσεις

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο