AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Εκτάκτως για νέα κατάθεση η μητέρα του Μπάμπη – Ψάχνουν τον 31χρονο και στη λιμνοθάλασσα

[ad_1]

Μεσολόγγι: Εκτάκτως για νέα κατάθεση η μητέρα του Μπάμπη – Ψάχνουν τον 31χρονο και στη λιμνοθάλασσα


Στο αστυνομικό τμήμα στο Μεσολόγγι κλήθηκε εκτάκτως πριν λίγη ώρα για να καταθέσει η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη, η εξαφάνιση του οποίου έχει βυθίσει στην αγωνία την οικογένειά του από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του νεαρού άνδρα στο Μεσολόγγι, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όπου είχε φύγει από το σπίτι του προκειμένου να πάει για κυνήγι.

Οι αστυνομικές αρχές προσήγαγαν για την υπόθεση έναν κρεοπώλη οποίος ήταν το τελευταίο άτομο που συνάντησε τον Μπάμπη. Αν και εξετάστηκε από τους αστυνομικούς για τρεις και πλέον ημέρες, ο 50χρονος ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την εξαφάνιση του φίλου του κι ότι εκείνος, το μόνο που έκανε εκείνη την ημέρα, ήταν να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητο του στα ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Εκεί όπως είπε και στους αστυνομικούς ο Μπάμπης είχε ραντεβού με κάποιο άλλο άτομο με το οποίο θα πήγαινε για κυνήγι.

Αν και ο 50χρονος αφέθηκε χθες το απόγευμα ελεύθερος, ωστόσο όπως λένε αστυνομικές πήγες δεν έχει βγει από το κάδρο των υπόπτων.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν κάθε πτυχή της υπόθεσης συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις, αλλά και να συγκεντρώνουν στοιχεία. Μάλιστα ανάμεσα και στα αντικείμενα που έχουν εντοπίσει είναι και γάντια μια χρήσης τα οποία κι αυτά θα σταλούν κι αυτά προς εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η μητέρα του 31χρονου από νωρίς σήμερα το πρωί βρίσκονταν στην περιοχή που αναζητούνται τα ίχνη του γιου της.

Ξαφνικά την πλησίασαν αστυνομικοί και της ζήτησαν να έρθει μαζί τους προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση. Η γυναίκα αυτή την ώρα βρίσκεται απέναντι από τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση και τους περιγράφει όσα γνωρίζει για εκείνη την ημέρα, σε μια προσπάθεια τόσο της οικογένειας όσο και των αρχών, να εξακριβωθούν οι πλήρεις συνθήκες της εξαφάνισης.

Την ίδια ώρα οι έρευνες των ανδρών της ΕΛΑΣ, της ΕΜΑΚ αλλά και των εθελοντών συνεχίζονται στην περιοχή του Αγίου Θώμα και του ΤΕΙ του Μεσολογγίου.

Μάλιστα εκτός από τη ξηρά έρευνες γίνονται και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ από αύριο θα ενταθούν περισσότερο καθώς αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και βάρκες από εθελοντικές ομάδες.

Πηγή: newsit.gr

Μεσολόγγι: Γάντια μιας χρήσης βρήκαν κοντά στο σημείο που άφησε ο κρεοπώλης τον αγνοούμενο Μπάμπη


[ad_2]

Related posts

Μεσολόγγι: Η μνήμη του Λόρδου Βύρωνα θα τιμηθεί παρουσία της Λίνας Μενδώνη

aitoloakarnanianews

Νέα αναβολή για την εκδίκαση των ενστάσεων Λύρου-Καραπάνου

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Ώρες αγωνίας για τον 28χρονο που πήγε για μπάνιο στον Αχελώο και εξαφανίστηκε

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο