AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Μεσολόγγι: Μεγάλη κινητοποίηση στην διαφαινόμενη απομάκρυνση του Πρωτοδικείου(φωτο)


Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, έπειτα από την ομόφωνη συμπόρευση του Δημοτικού Συμβουλίου στην έκτακτη συνεδρίαση, και σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου, το Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Μεσολογγίου και πλήθος φορέων της περιοχής, πραγματοποιεί αυτή την ώρα μεγάλη κινητοποίηση (Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 ), έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ι.Π. Μεσολογγίου, προκειμένου να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στην διαφαινόμενη απομάκρυνση του Πρωτοδικείου.
Την ώρα της κινητοποίησης, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, βρίσκεται σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη προκειμένου, όπως αναφέρει ο δήμος, να του μεταφέρει τη δίκαιη λαϊκή απαίτηση της πρωτεύουσας της Αιτωλοακαρνανίας να μην υπάρξει καμία αλλαγή στον «Δικαστικό Χάρτη» η οποία θα επιφέρει την κατάργηση του ιστορικού πρωτοδικείου και θα συνιστά υποβάθμιση για τον Δήμο τους.

Related posts

Κ. Πιστιόλας: Ευελπιστώ σε μια καλή και δημιουργική αυτοδιοικητική περίοδο/Θα τιμήσουμε μέχρι την τελευταία ημέρα το ρόλο που μας ανέθεσαν οι πολίτες

aitoloakarnanianews

Παρέμβαση Μίλτου Ζαμπάρα στην εκδήλωση  για την τραγωδία των Τεμπών στις Βρυξέλλες

aitoloakarnanianews

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά την Τετάρτη

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο