AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Μεσολόγγι: Νέο βίντεο στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ – Σπεύδει κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών

[ad_1]

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη που εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι με τις Αρχές να εξετάζουν ένα ακόμη βίντεο με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος ερευνάται για την υπόθεση.

Το βίντεο του messolonghivoice δείχνει τον 50χρονο να κάνει ψώνια σε σούπερ μάρκετ της πόλης. Ωστόσο, κλειδί στην έρευνα των Αρχών είναι μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιονίας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό.

Παρότι έχει καταγραφεί από τη συγκεκριμένη κάμερα, δεν εντοίζεται σε κάμερα ασφαλείας από βενζινάδικο που υπάρχει λίγο πιο κάτω. Έτσι, οι αστυνομικοί υποθέτουν πως ο κρεοπώλης έχει στρίψει νωρίτερα.

Ήδη, οι έρευνες έχουν επεκταθεί στην λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και στην ορεινή Ναυπακτία.

Έως τώρα δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη. Όμως, οι Αρχές δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν ήταν μόνος του στο αμάξι.

Οι έρευνα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζεται ώστε να διαπιστωθεί από το στίγμα του κινητού του ποια διαδρομή έχουν ακολουθήσει.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, λόγω των δυσκολιών που παρουσιάζει η υπόθεση του Μεσολογγίου, δόθηκε εντολή από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να μεταβεί άμεσα στο σημείο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Στόχος να πραγματοποιήσουν έρευνες στο σημείο και να μπορέσουν να βοηθήσουν τους συναδέλφους του Μεσολογγίου και των Πατρών, ώστε να εξιχνιάσουν σύντομα την υπόθεση.

[ad_2]

Related posts

Νίκος Χαντζής: Έργο της Δημοτικής Αρχής Λύρου οι προσλήψεις βρεφονηπιοκόμων

aitoloakarnanianews

Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου

aitoloakarnanianews

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο