AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Μεσολόγγι: Πιθανό το ένταλμα σύλληψης για τον κρεοπώλη -«Πού είναι ο Μπάμπης», φωνάζουν οι συγγενείς του

[ad_1]

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς χθες το βράδυ κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ο 50χρονος κρεοπώλης.

Ο 50χρονος, βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση, παρέμεινε όλη τη νύχτα στην Ασφάλεια. Οι Αρχές τον κάλεσαν εκ νέου για κατάθεση, καθώς υπάρχουν αναντιστοιχίες στους ισχυρισμούς του και στα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί.
Μεσολόγγι: Τα πρόσωπα «κλειδιά» στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη -Ολονύχτιο «στενό μαρκάρισμα» στον κρεοπώλη
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, ο 50χρονος κρεοπώλης δεν ομολόγησε την εμπλοκή του, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται ένταλμα σύλληψης εις βάρος του και γι’ αυτό θα παραμείνει στο Τμήμα.

«Συνεχίζεται η κατάθεση σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την Αστυνομία», είπε ο δικηγόρος του 50χρονου.

«Πού είναι ο Μπάμπης», φωνάζουν οι συγγενείς του 31χρονου
Την ίδια ώρα, η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη συνεχίζει να αγωνιά για την τύχη του. Το πρωί της Πέμπτης συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου ζητώντας από τον 50χρονο να μιλήσει.

«Που είναι ο Μπάμπης;», φωνάζουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Δικηγόρος οικογένειας Μπάμπη: Ο κρεοπώλης από την πρώτη στιγμή εμπαίζει την οικογένεια
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Δημόπουλος, σχολίασε στο Action 24: «Μέχρι σήμερα είχαμε ενδείξεις αρκετά σοβαρές για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά η άποψή μου είναι ότι μιλάμε για ένα έγκλημα το οποίο δεν μπορεί να εκτελεστεί από έναν και μόνο άνθρωπο. Μέρα με τη μέρα επιβεβαιωνόμαστε, πλέον είμαστε κοντά στην άσκηση μιας ποινικής ή περαιτέρω διώξεων. Τα στοιχεία όσο περνούν οι ώρες είναι και πιο πολλά».

«Αυτός ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή εμπαίζει την κοινωνία και την οικογένεια. Τη μία ημέρα θυμάται κάτι, την επόμενη ξεχνάει κάτι. Υπάρχει μια αναξιοπιστία, σίγουρα κάτι κρύβει, σίγουρα κάτι ξέρει», πρόσθεσε.

Related posts

ΝΟ Μεσολογγίου: διοργάνωση του Περιφερειακού Ιστιοπλοϊκού Πρωταθλήματος 2024

aitoloakarnanianews

Ν. Φαρμάκης: «Δικαίωση για τον τόπο μας, αλλά και την ίδια την Ελλάδα, η απόφαση του ΣτΕ για τις ελιές τύπου Καλαμών»

aitoloakarnanianews

Meteo: Πτώση θερμοκρασίας Παρασκευή και Σάββατο – Χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα, παγετός και θυελλώδεις άνεμοι

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο