AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Στα δικαστήρια ο κρεοπώλης – Τι δείχνουν τα στοιχεία από το κινητό του για την εξαφάνιση του Μπάμπη

[ad_1]

Μεσολόγγι: Στα δικαστήρια ο κρεοπώλης – Τι δείχνουν τα στοιχεία από το κινητό του για την εξαφάνιση του Μπάμπη


Την ώρα που ο 31 ετών Μπάμπης παραμένει άφαντος στο Μεσολόγγι, ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό, ο 50χρονος κρεοπώλης περνούσε την πύλη των δικαστηρίων για να απολογηθεί για το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του.

Με την οικογένεια του Μπάμπη να καρδιοχτυπά στο Μεσολόγγι, όπου συνεχίζονται οι έρευνες αλλά δεν υπάρχει κανένα σημάδι ζωής του, ήρθαν στα φως τα πρώτα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από αυτά προκύπτει ότι ο εξαφανισμένος άνδρας είχε μια συνομιλία 12 δευτερολέπτων με τον 50χρονο κρεοπώλη που άφησε το κινητό του στο σπίτι και πήγε να παραλάβει τον Μπάμπη. Σύμφωνα με τον κρεοπώλη, τον μετέφερε σε κάποιο σημείο όπου ο Μπάμπης θα συναντούσε κάποιον φίλο του να πάνε για κυνήγι. Όλα αυτά την περασμένη Παρασκευή, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη, εκεί, στο απομονωμένο σημείο της επαρχιακής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων…

Επίσης, προβληματισμό έχουν προκαλέσει στους αστυνομικούς οι ανακρίβειες στην κατάθεση του κρεοπώλη, για το δρομολόγιο που ακολούθησε την μοιραία μέρα.

Όπως μετέδωσε τη Δευτέρα (8/1/24) το «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, ο 50χρονος κρεοπώλης, φέρεται να κινήθηκε σε αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που ο ίδιος κατέθεσε στις Αρχές.

Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν βρεθεί μια σειρά από βίντεο, τα οποία αναλύουν οι αστυνομικοί για να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο αδερφός μου γενικά, μέχρι τα 31 του χρόνια και από άλλες καταστάσεις που μπορεί να έχουμε περάσει σαν οικογένειας, δεν έχει εξαφανιστεί ποτέ», επιμένει η αδελφή του αγνοούμενου.

Πηγή: newsit.gr


[ad_2]

Related posts

Μεσολόγγι: Από 6 Νοεμβρίου και πάλι νεοσύλλεκτοι στο 2/39 Σ.Ε.

aitoloakarnanianews

Χαρίλαος Τρικούπης: Ο διαχρονικά επίκαιρος Μεσολογγίτης οραματιστής Πρωθυπουργός

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: 38χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Τουρλίδα

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο