AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Στιγμές διασκέδασης και κεφιού στο χορό εμπόρων και επιχειρηματιών (εικόνες)

[ad_1]

Μεσολόγγι: Στιγμές διασκέδασης και κεφιού στο χορό εμπόρων και επιχειρηματιών (εικόνες)


Κέφι και χαμόγελο επικράτησε στον πρόσφατο ετήσιο χορό του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου!

Η ανακοίνωση του Συλλόγου: 

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός των εμπόρων και επιχειρηματιών του Μεσολογγίου στο κατάστημα εστίασης «PLAZA – All Day Coffee, Bar & Restaurant» στο λιμάνι της πόλης το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024, παρουσία δεκάδων επισήμων και εκατοντάδων συναδέλφων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους επισήμους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές κα Χριστίνα Σταρακά και κ. Θανάσης Παπαθανάσης, ενώ ο βουλευτής κ. Κώστας Καραγκούνης, παρότι δεν κατόρθωσε να προσέλθει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, έστειλε χαιρετισμό μέσω επιστολής, προσφέροντας παράλληλα σημαντική οικονομική ενίσχυση.

Παρόντες ήταν, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Θανάσης Μαυρομμάτης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου κα Ζιζή Φούντα, ο αστυνομικός διευθυντής Αιτωλίας κ. Αποστόλης Καπνιάρης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Αμφιλοχίας κ. Απόστολος Αυγερινός, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θέρμου κ. Θοδωρής Ντρέλλιας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου κ. Απόστολος Παπαϊωάνου και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ. Άρης Τριβλής και ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου κ. Διονύσης Παπαδημητρόπουλος και σύσσωμο το Δ.Σ. του.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη θεαματική είσοδο της σολίστ βιολιού Χριστιάννας Ζάρου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το κλασικό και μοντέρνο ρεπερτόριό της.

Ακολούθησε μία σύντομη ομιλία του προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Κωνσταντίνου Πασιόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα και τις προκλήσεις της νέας χρονιάς για τους εμπόρους, καθώς και στις δράσεις που σχεδιάζει ο Σύλλογος για το 2024. Στη συνέχεια ο πρόεδρος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, η οποία μοιράστηκε στα μέλη του Συλλόγου. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του συναδέλφου επιχειρηματία Κώστα Χούτα, ο οποίος κέρδισε μία διαμονή στο Tourist Boutique Hotel στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς κατά το τριήμερο της Αποκριάς.

Η διασκέδαση κορυφώθηκε υπό τους ήχους του Mr. Bachata, Νεκτάριου Βασιλείου, ο οποίος ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους ερμηνεύοντας λάτιν διασκευές γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Το γλέντι διακόπηκε προσωρινά για την κλήρωση της λαχειοφόρου όπου μοιράστηκαν πλούσια δώρα, προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας και συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις μουσικές επιλογές του DJ KoSta.

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη στήριξή τους, τον τηλεοπτικό σταθμό Lepanto για την οπτικοακουστική κάλυψη του event, την κλοουνίτσα Βαλεντίνα που διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους στο Plazaki, καθώς και όλους τους συναδέλφους για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν με τη ζωντάνια και το κέφι τους.


[ad_2]

Related posts

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο ΕΠΑΛ Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Παράπονα για τα σκουπίδια σε Νεοχώρι και Κατοχή (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Το παιχνίδι γρίφων επιστρέφει! Είσαι έτοιμος να λύσεις το μυστήριο που κρατά 55 χρόνια;

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο