AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Στις έρευνες και ο στρατός για να βρεθεί το όπλο του φόνου του Μπάμπη – Στην Πάτρα παραμένει ο κρεοπώλης

[ad_1]

Μεσολόγγι: Στις έρευνες και ο στρατός για να βρεθεί το όπλο του φόνου του Μπάμπη – Στην Πάτρα παραμένει ο κρεοπώλης


Στην μάχη για την ανεύρεση του κυνηγετικού όπλου  του Μπάμπη Κούτσικου, που πιθανότατα αποτελεί και το όπλο της δολοφονίας του , έχουν εστιάσει την έρευνά τους οι αρχες.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό από σήμερα το πρωΐ  εξειδικευμένη ομάδα ναρκαλιευτών του στρατού, έχοντας μαζί τους και ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλου θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν στην βαλτώση περιοχή που βρέθηκε το πτώμα του άτυχου 30χρονου , το όπλο του.

Παράλληλα ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας συνεχίζουν να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή για κάποιο σημαντικό στοιχεία, αντικείμενο που θα τους βοηθήσει στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο μεταξύ ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείατι για τη δολοφονία του Μπάμπη, κρατείται στην Πάτρα, καθώς αναμένεται να επιστρέψει τα επόμενα 24ωρα και πάλι στα Δικαστήρια Μεσολογγίου, όπου η ανακρίτρια θα του ζητήσει συμπληρωματική κατάθεση μετά τις ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης-θρίλερ.

Εξάλλου, ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό χθες διαπίστωσε πως έχει πυροβοληθεί από κυνηγετικό όπλο με φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνα (μονόβολα). Ο Ανδρέας Γκότσης πήρε και δείγμα DNA από τον άτυχο άνδρα για την πλήρη ταυτοποίηση της σορού, ώστε να παραδοθεί στην συνέχεια στην οικογένειά του για να κηδευθεί.

tempo24.news

Τραγωδία με 4 νεκρούς σε δύο τροχαία σε Βούλα και Ομόνοια – Σοκαριστικές εικόνες


[ad_2]

Related posts

Μπάμπης Κούτσικος: Για εγκληματική ενέργεια μιλάει ο δικηγόρος της οικογένειας

aitoloakarnanianews

Υποδέχθηκε τους πρωταθλητές του «Λέοντα Μεσολογγίου» ο δήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης κάλεσε και συναντήθηκε με τον Μπάμπη πριν χαθούν τα ίχνη του – Το βούλευμα για την εξαφάνιση

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο