AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του κρεοπώλη για την εξαφάνιση του Μπάμπη

[ad_1]

Μεσολόγγι: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του κρεοπώλη για την εξαφάνιση του Μπάμπη


Οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις που έδωσε στους αστυνομικούς, το γεγονός ότι ακολούθησε διαφορετικό δρομολόγιο από αυτό που αρχικά είχε περιγράψει, η αδυναμία του να περιγράψει το τι ακριβώς έκανε τη νύχτα της εξαφάνισης του Μπάμπη καθώς και οι καταθέσεις από άτομα με τα οποία φέρεται να ήρθε σε επαφή φαίνεται ότι οδήγησαν στη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη στο Μεσολόγγι ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 50χρονος, κατά τη διάρκεια των καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές, φέρεται να υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις αδυνατώντας να περιγράψει το τι ακριβώς συνέβη αφού άφησε τον 31χρονο Μπάμπη στο σημείο που εξαφανίστηκε.

Επίσης, από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προέκυψε ότι η διαδρομή που ακολούθησε ο συλληφθείς εκείνο το βράδυ δεν ήταν αυτή που περιέγραψε αρχικά στους αστυνομικούς.

Επιπλέον σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του protothema.gr, και οι καταθέσεις ατόμων οι οποίοι ανέφεραν πως σε συζητήσεις που είχαν με τον κρεοπώλη αυτός φέρεται να αναφέρθηκε στον Μπάμπη αφήνοντας να εννοηθεί πως τον δολοφόνησε.

 


[ad_2]

Related posts

Δήμος Μεσολογγίου για Πρωτοδικείο: Ως εδώ και μη παρέκει!

aitoloakarnanianews

Μια ακόμη κοινωνική προσφορά του Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Βανδαλισμοί σε δυο γεωτρήσεις στον Εύηνο – Χωρίς νερό η περιοχή

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο