AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου στους εθελοντές

[ad_1]

Μεσολόγγι: Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου στους εθελοντές


Μεσολόγγι: Την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν κοντά της στις προσπάθειες για την αναζήτηση του Μπάμπη Κούτσικου, εξέφρασε η οικογένεια του 31χρονου

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές, αν ξεχνάω κάποιους, συγχωρήστε με».

Με αυτά τα συγκινητικά λόγια η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου, μιλώντας στον ALPHA θέλησε να ευχαριστήσει εκ μέρους της οικογένειάς της, η οποία επί 18 ημέρες ζούσε τον εφιάλτη για την τύχη του 31χρονου, όσους πήραν μέρος στις έρευνες για την εξεύρεση του αδερφού της.

«Τους ευχαριστώ όλους, γιατί τις τελευταίες 10 ημέρες που έψαχνα στον κάμπο έβλεπα μόνο εθελοντές. Ήρθαν πυροφύλακες και εθελοντές από την Πάτρα. Ίσως ξεχνάω κάποιους, δεν έμαθα τα ονόματα, τους ευχαριστώ όλους», ανέφερε η Χριστίνα Κουτσίκου.

«Ο Μπάμπης μου είπε να πάμε μια βόλτα», υποστήριξε στην απολογία του ο κρεοπώλης

Τη δική του πλευρά για όσα συνέβησαν το βράδυ της εξαφάνισης και δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι παρουσίασε στην ανακρίτρια, χθες Δευτέρα, ο κατηγορούμενος κρεοπώλης, κατά την απολογία του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειας με τη Ζήνα», ο 50χρονος συνάντησε τον Μπάμπη και όπως ισχυρίστηκε ο 31χρονος του είπε να πάνε να κάνουνε μερικές βόλτες με το αυτοκίνητο.

Έπειτα, όταν η ανακρίτρια ρώτησε τον κρεοπώλη σε ποιο μέρος του είπε ο Μπάμπης να πάνε, εκείνος υποστήριξε ότι το θύμα δεν του ζήτησε να κατευθυνθούν κάπου συγκεκριμένα. «Πήγα απο εδώ, πήγα από εκεί… Μου άρεσε η βόλτα που κάναμε», πρόσθεσε ο 50χρονος.

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος ο οποίος και προφυλακίστηκε για ανθρωποκτονία με δόλο, ανέφερε ότι ο Μπάμπης του είπε μετά από αρκετή ώρα να τον αφήσει στον κόμβο των πρώην ΤΕΙ και απο εκεί και πέρα ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τι συνέβη.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, ο 50χρονος υποστήριξε ότι επέστρεψε στο σπίτι του και ύστερα πήγε στο μίνι μάρκετ για να πάρει χαρτί κουζίνας το οποίο είπε ότι θα το χρησιμοποιούσε για να καθαρίσει το σπίτι του το οποίο θα το έβλεπε ένας ενοικιαστής την επόμενη ημέρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το STAR, την επόμενη ημέρα ο κρεοπώλης έφυγε από το Μεσολόγγι και πήγε στην ορεινή Ναυπακτία.

Πυροβολήθηκε στα πλευρά ο Μπάμπης
Το άψυχο σώμα του 31χρονου κυνηγού έχει σταλεί στην ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας και σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, ο άτυχος Μπάμπης δολοφονήθηκε από μια φυσίγγια που δέχθηκε στα πλευρά.

Το στοιχείο αυτό επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχε μεταδώσει το Newsbomb.gr, σήμερα το πρωί, Τρίτη 23 Ιανουρίου, για τα όσα συνέβησαν στους βάλτους του Μεσολογγίου.

Με βάση και τα νέα δεδομένα, οι εκτιμήσεις των ειδικών αναφέρουν πως πιθανότατα οι δυο άνδρες να λογομάχησαν για κάτι που ίσως εντόπισαν με αποτέλεσμα ο 50χρονος κρεοπώλης να τραβήξει τη σκανδάλη, σκοτώνοντας τον 31χρονο.

Την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούν τόσο την καραμπίνα του Μπάμπη όσο και του κρεοπώλη και είναι πάρα πολύ πιθανό η ακτίνα των ερευνών να ανοίξει περισσότερο και να μην περιοριστεί στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου.

newsbomb.gr

Μεσολόγγι: Διατάχθηκε η λήψη DNA του κρεοπώλη – Τι «θυμήθηκε» ξαφνικά


[ad_2]

Related posts

Αιτωλικό: Μαχητικό όχι στην κατάργηση του ΝΠΔΔ του «Μουσείου Χαρακτικής Βάσως Κατράκη» λέει το ΚΚΕ

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Δράσεις πρόληψης για την Υγεία από τις κοινωνικές δομές του Δήμου

aitoloakarnanianews

Ελεύθεροι οι νεαροί για την απόπειρα βιασμού 16χρονης στο Μεσολόγγι – Περιοριστικοί όροι στον ένα

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο