AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

«Με έπιασε απελπισία όταν άρχισα να μην βλέπω καλά»

[ad_1]

Η Ξένια Καλογεροπούλου έδωσε μια πολύ συγκινητική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega μιλώντας για την καριέρα της, τη θεατρική παράσταση The Humans στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και τα προβλήματα όρασης που αντιμετωπίζει.

«Είπα αμέσως «ναι» στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το «The Humans», χωρίς να ξέρω το έργο. Ήθελα να δουλέψω μαζί του, έπαιζε στο «Πόρτα» όταν ήταν νεαρούλης», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε ότι: «δεν φαντάστηκα ότι η γιαγιά που θα υποδυόμουν, με αλτσχάιμερ και καθηλωμένη σε αμαξίδιο, θα ήταν ένας τόσο συγκινητικός ρόλος. Τον αγάπησα πάρα πολύ. Στην ηλικία που είμαι, το να παίζεις με τόσο ωραίους συναδέλφους σε ένα ωραίο θέατρο είναι ένα δώρο. Αυτό που με βοήθησε να ενσαρκώσω την ηρωίδα με αλτσχάιμερ είναι ότι σκέφτηκα πως είναι τα μωρά που θέλουν να εκφραστούν, αλλά δεν ξέρουν ακόμη τις λέξεις».

Η Ξένια Καλογεροπούλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απώλεια της όρασής της λέγοντας ότι: «αλίμονό μου αν το έβαζα κάτω, θα ήταν πολύ μελαγχολικό. Βέβαια όταν άρχισα να μην βλέπω καλά παραλίγο να με πάρει από κάτω, με έπιασε μία απελπισία. Έλεγα “δεν θέλω να ζήσω, θέλω να πεθάνω”, και τώρα θέλω πάρα πολύ να ζω, μου αρέσει πολύ να ζω και να δουλεύω. Πρέπει να χαίρομαι που βλέπω αυτά που βλέπω».

«Μου έλεγαν “θα συνηθίσεις” κι έλεγα πως δεν συνηθίζεται το να μη βλέπεις. Απλά παίρνεις απόφαση ότι υπάρχουν ωραία πράγματα που μπορείς ακόμα να τα ζεις. Τώρα είμαι 87 ετών και είμαι πάρα πολύ τυχερή» συμπλήρωσε η ηθοποιός.


[ad_2]

Source link

Related posts

Στη Λάρισα έκαναν πάρτι αποκλειστικά για… χωρισμένους (βίντεο)

Ροφήματα πριν τον ύπνο για απώλεια βάρους

Τι να πίνετε και πότε

Αφήστε ένα σχόλιο