AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Με απουσίες κόντρα στον Γιούχτα για το Κύπελλο ο Ατρόμητος

[ad_1]

Με πολλές απουσίες θα αντιμετωπίσει τον Γιούχτα ο Ατρόμητος για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Έρλινγκμαρκ, Αντζιέλσκι, Ιμερέκοφ, Καμαρά, Τζαβέλλας και Κεσχρίντα.

Ώρα Κυπέλλου για τον Ατρόμητο με την ομάδα του Σάσα Ίλιτς να φιλοξενείται στο Παγκρήτιο (Τετάρτη 15:00) από τον Γιούχτα για την 5η φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Σήμερα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κυανόλευκων» και στην συνέχεια έγινε γνωστή η αποστολή η οποία έχει πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα εκτός για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι Έρλινγκμαρκ, Αντζιέλσκι, Ιμερέκοφ, Καμαρά, Τζαβέλλας και Κεσχρίντα.

Αναλυτικά οι Περιστεριώτες αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους τα εξής: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Γιούχτα.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Γιούχτα (22/11, 15:00) στο Παγκρήτιο για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Καραμάνης, Αμπαρτζίδης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Κούεν, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Τριμμάτης, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Τζοβάρας, Βέργος

Στις επιλογές επιστρέφει ο Τζοβάρας που αφήνει πίσω του τον τραυματισμό του στον αχίλλειο. Εκτός έμεινε ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ (κλινήρης), οι ανέτοιμοι Αντζιέλσκι, Ιμερέκοφ και οι διεθνείς Καμαρά, Τζαβέλλας και Κεσχρίντα».

[ad_2]

Source link

Related posts

LIVE το ΝΒΑ στο Gazzetta

Ανόρθωση: Κάνουν το Δασάκι έδρα τους και ετοιμάζονται για απόβαση 2500 Ανορθωσιάτες

Ολυμπιακός – Άρης: Clutch Κατσίβελης και νέο Buzzer Beater (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο