AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

«Με είπαν πατσαβούρα για ένα κακό παρκάρισμα»

[ad_1]

Με αφορμή μια συζήτηση περί ευγένειας στη σημερινή της εκπομπή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι δέχτηκε λεκτική επίθεση στον δρόμο, εξαιτίας ενός κακού παρκαρίσματος.

Στο πλατό της εκπομπής συζητούσαν τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega Καλημέρα, η οποία δήλωσε ότι η κοινωνική κατακραυγή που δέχτηκε ο Περικλής Κονδυλάτος για το body shaming που έκανε είναι κατά τη γνώμη της «παντελώς υποκριτική. Είμαι υπέρ της άποψης ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι γουστάρει, το θέμα είναι ότι αυτός που στοχεύουν τα σχόλια δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται και δεν θα έπρεπε να το παίρνει μέσα του. Αυτή είναι η λύση».

Με αφορμή αυτή τη δήλωση, η Καινούργιου αποκάλυψε ότι δέχτηκε επίθεση πρόσφατα στο δρόμο από άγνωστο περαστικό. «Με έβρισε ένας προχθές στον δρόμο, είχα κάνει ένα παρκάρισμα άθλιο. Τι τον ενοχλούσε στην τελική που εγώ πάρκαρα το δικό μου αμάξι χάλια; Το τι βρισίδια μου έριξε! Ντράπηκα. Με κοιτούσε ο κόσμος κι ήθελα να κρυφτώ. Ρε μεγάλε, το δικό σου πάρκαρα; Το δικό μου πάρκαρα και ήθελα να το παρκάρω χάλια! Τι πατσαβούρα με είπε, ούτε ο Μπέος να ήταν, με στόλισε» είπε γελώντας η παρουσιάστρια, θέλοντας να τονίσει πως όχι, ευτυχώς, δεν έχει «ο καθένας το δικαίωμα να λέει ό,τι γουστάρει».


[ad_2]

Source link

Related posts

Τα απαραίτητα για το πρώτο σου σπίτι στα οποία αξίζει να επενδύσεις

Πόσος χρόνος είναι ένα ζαμάνι;

Noodles: Ανακαλύψτε τη διατροφική τους αξία!

Αφήστε ένα σχόλιο