AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Με επιτυχία το 1ο ολοήμερο Φιλανθρωπικό Γκαλά, «Αγρίνιο … μια αγκαλιά!»- ευχαριστίες του «Παναγία Ελεούσα»

[ad_1]

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια & Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», νομού Αιτωλ/νίας (Μεσολόγγι-Αγρίνιο) αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμότατα τον κ. Κωνσταντίνο Μάλαινο – «Sweat Fitness Academy», τον κ. Κωνσταντίνο Πεσίνη – Bromance Barbershop και τον κ. Γιώργο Κακούρη – Baravan για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν το 1ο ολοήμερο Φιλανθρωπικό Γκαλά, «Αγρίνιο … μια αγκαλιά!», στην Παλαιά Δημοτική Αγορά, στις 10 Δεκεμβρίου στο Αγρίνιο υπέρ των ωφελούμενων του Εργαστηρίου.

Ευχαριστούμε το Δήμο Αγρινίου για τη στήριξή του. Θερμότατες ευχαριστίες εκφράζουμε στις επιχειρήσεις Zucchero creperie, Fuego cafe, 93 degrees, Σιαπλαούρας bakery, Κοκοσούλας ξηροί καρποί, Caravan, Pepe Rosso, Γλυκοπωλείον Κουσκούνης, Playland arcade, Ποινολόγιο, Cleaver tattoo, Bar Professionals, Pisco, 360 video booth, ΚΔΑΠ «Χρωματιστά μολύβια» και στο προσωπικό αυτών, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους διαθέτοντας προϊόντα και υπηρεσίες σε προσιτές τιμές για να υποστηρίξουν το έργο μας.

Για τη σημαντική βοήθειά τους τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους αυτών: Audio & lights spiriliotis, Γιαννόπουλος gas, Αμαλία Μπαλάφα γραφιστικά, Σπύρος Χαραλάμπους films, Χ. Αθανασίου γραφικές τέχνες, Bananis print, Mpalta flowers, Maison concept store, Firma επιγραφές, καθώς και όλους τους εθελοντές.

Η εκδήλωση σημείωσε πρωτόγνωρη επιτυχία αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας πλήθος κόσμου ήρθε να στηρίξει την προσπάθεια αυτή.

Αξιοσημείωτη ήταν η προσέλευση της νεολαίας της πόλη μας, η οποία με την παρουσία της έστειλε ελπιδοφόρα μηνύματα για την κοινωνική αποδοχή και αλληλεγγύη προς την πλέον ευάλωτη ομάδα των συνανθρώπων μας, που είναι τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

Στους δύσκολους καιρούς μας τέτοιες πρωτοβουλίες και ενέργειες δείχνουν κοινωνική ευαισθησία, ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, βαθύ αίσθημα ανθρωπισμού και μας δίνουν την απαραίτητη δύναμη να συνεχίσουμε.

Με ιδιαίτερη τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Μεσολόγγι-Αγρίνιου

[ad_2]

Related posts

Συγκρότηση Τοπικών Συμβουλίων Νέων προτείνει ο Δημήτρης Τραπεζιώτης

aitoloakarnanianews

Τέλη κυκλοφορίας 2024: Στις 29 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία – Τι πρέπει να προσέξετε

aitoloakarnanianews

Γαμπρός τίναξε τον γάμο στον “αέρα” έπαιξε βίντεο με τη γυναίκα του να τον απατά με τον άντρα της αδερφής της

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο