AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Με ποιο τραγούδι του Καρρά κλείσατε τις περισσότερες βραδιές σας; (poll)

[ad_1]

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή αφήνοντας ως παρακαταθήκη τις δεκάδες επιτυχίες του και έχοντας για συντροφιά την αγάπη και τη λατρεία όλου του κόσμου.

Το ελληνικό τραγούδι και πενθεί, καθώς έφυγε (24/12) από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς και αυτόματα όλοι μας ψελλίσαμε μία από τις δεκάδες του επιτυχίες. Για πολλές δεκαετίες τα τραγούδια του μας συντρόφευαν σε κάθε μας σκέψη, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι κατά κόρον λέγονταν πως «Το βράδυ αρχίζει με χαρά και τελειώνει με Καρρά».

Η φωνή του ήταν χαρακτηριστική και συνώνυμη της «καψούρας», να το πούμε σε απλά ελληνικά, έτσι όπως άλλωστε μιλούσε και συμπεριφέρονταν ο ίδιος, ενώ η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του έφτανε στα όρια της λατρείας και αποτυπώνονταν όπου και αν εμφανίζονταν. Αποτελούσε και εύλογα τη μεγαλύτερη ανταμοιβή για τα όσα προσέφερε.

Ο Βασίλης Καρράς ήταν και θα παραμείνει για πάντα κάτι περισσότερο από ένας λαϊκός ερμηνευτής και κέρδισε επ’ άξια μία θέση στην αιωνιότητα.

Αν προσπαθήσει ο οποιασδήποτε να ξεχωρίσει κάποιον από τους «ύμνους» που έχει πει, δεν θα καταφέρει να σταθεί μόνο σε έναν. Φαντάζει αδύνατον να συμβεί αυτό.

Πόσοι έρωτες και σκέψεις υπάρχουν πίσω από τους στίχους τους και στην προκειμένη περίπτωση στεκόμαστε στα τραγούδια που είπε ακόμη και σε μεταγενέστερη εκτέλεση και όχι σε όσα έγραψε τους στοίχους, τη μουσική ή και τα δύο μαζί. Βλέπε αρκετές επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών ήταν προϊόν δικής του δημιουργίας, αφού το ταλέντο του ήταν αστείρευτο.

Πλέον στα 70 του χρόνια δεν είναι πια κοντά μας, αλλά θα ζει για πάντα.

Loading…

[ad_2]

Source link

Related posts

Παλμέιρας: Πρωταθλήτρια ξανά, δέκατος τίτλος του Αμπέλ Φερέιρα στη Βραζιλία

Κούστας: «Ο Αλμέιδα μας στηρίζει και μας συμβουλεύει συνεχώς»

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από τους φιλάθλους του Εθνικού: Χειροκρότησαν τους παίκτες του Πανιωνίου (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο