AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Μητέρα ταξίδεψε business class κι άφησε το μωρό της στις οικονομικές θέσεις του αεροπλάνου

[ad_1]

Η Ellis Cochlin, είναι μια μαμά από το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία προκάλεσε θύελλα συζητήσεων στο διαδίκτυο, μετά από την απόφασή της να πετάξει στην πρώτη θέση σε ένα διηπειρωτικό ταξίδι, χωρίς το 11μηνο βρέφος της και τον σύντροφό της οι οποίοι και ταξίδεψαν στις οικονομικές θέσεις.

Η Cochlin, ανέβασε σχετικό βίντεο στο TikTok  γράφοντας στη λεζάντα του «Είμαι φρικτή που τους άφησα και τους δύο στην οικονομική θέση;». Το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral αφού έχει συγκεντρώσει περισσότερες από350.000 προβολές ανοίγοντας μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τη γονική μέριμνα.

Η νεαρή μητέρα θέλησε να δικαιολογηθεί και να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια του βίντεο λέγοντας πως χρειαζόταν επειγόντως ξεκούραση και η 11ωρη πτήση από το Παρίσι στο Λος Άντζελες έμοιαζε ιδανική ευκαιρία.

@ellcochlin Am I horrible for leaving them both in economy?😭It was my only opportunity to have a baby free flight and I took it, what would you do? #flying #businessclass #longhaul #traveltiktok #luxurytravel ♬ original sound  – A


[ad_2]

Source link

Related posts

Η νέα μόδα στο TikTok που κρύβει σοβαρούς κινδύνους

Οι ευεργετικές ιδιότητες του κόκκινου μανιταριού

Είναι ασφαλή τα ωμά αυγά;

Αφήστε ένα σχόλιο