AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

«Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε τον σύντροφό μου άλλες γυναίκες»

[ad_1]

Στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster βρέθηκε καλεσμένη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία μίλησε για το φλερτ, την απιστία, αλλά και την ηλικία της.

«Ένας άνθρωπος που έχει ζωή και σχέσεις, έχει και χωρισμούς. Δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει η ηλικία μου στο ίντερνετ, το σιχαίνομαι. Έχω πρόβλημα να λέω την ηλικία μου, δεν μου αρέσει. Δεν καταλαβαίνω τι ενδιαφέρον μπορεί να προκαλεί η προσωπική μου ζωή. Έκανα και τον γάμο, ήταν μια ωραία εμπειρία, όσο κράτησε», σημείωσε.

«Δεν θα χώριζα αν ο σύντροφός μου φλέρταρε με άλλες, αλλά δεν θα έμενα σε σχέση αν με είχαν κερατώσει. Το φλερτ είναι αναζωογονητικό, δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν τον γούσταρε άνθρωπος. Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε τον σύντροφό μου άλλες γυναίκες. Θα αναρωτιόμουν αν δεν τον κοιτούσε καμία», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Μιλώντας για τον πατέρα της, ανέφερε: «Η σχέση με τον πατέρα μου έχει περάσει απ’ όλες τις φάσεις. Για αυτό χαίρομαι και τη σχέση που έχουμε. Δεν ήταν μια σχέση που ξεκίνησε και ήταν όπως είναι σήμερα, έχει περάσει από τα πάνω και τα κάτω της, τσακωμούς, φθορές, υποτίμηση. Σε αυτή τη φάση που με συναντάς τον αγαπάω πάρα πολύ για να μπορούσα να πω ότι κάτι θα ήθελα να αλλάξει στη ζωή του. Κατά βάση μου μένει ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, έχει υπάρξει και ένας καλός πατέρας με λάθη. Η βάση είναι καλοσύνη. Τώρα που έχω μπει και εγώ σε αυτή τη δουλειά, καταλαβαίνεις ότι είμαστε άνθρωποι…» .

Τέλος, η τραγουδίστρια περιέγραψε, τι της αρέσει σε έναν άντρα.

«Σε έναν άνδρα με γοητεύει το καθαρό βλέμμα, η ζεστασιά των ανθρώπων, να είναι φροντιστικός. Να είναι ο χαρακτήρας του έτσι. Δεν είμαι ζηλιάρα. Σιχαίνομαι εγώ τη ζήλια, δεν μπορώ να με ζηλεύουν, τρελαίνομαι, υποφέρω. Μπορεί να έχω πιέσει τον εαυτό μου να μη ζηλεύω. Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

«Τα βουνά της Βουλιαγμένης»: 10 παραδοσιακά τραγούδια στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

15η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City: Ένα καλύτερο αύριο για τα αδέσποτα ζώα


[ad_2]

Source link

Related posts

Μια εξέλιξη που δεν θα περιμένατε να δείτε! Το κορίτσι που τελικά δεν χρειαζόταν βοήθεια… (video)

“Είναι ένας τρόπος να βρεθείς στο επίκεντρο” – Η απάντηση στη Βρισηίδα Ανδριώτου για τα ασφαλιστικά μέτρα

Άνοιξε η γη και την κατάπιε… κυριολεκτικά! (video)

Αφήστε ένα σχόλιο