AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπάγερν Μονάχου: Πληρώνει ένα… κάρο λεφτά και παίρνει τον αθλητικό διευθυντή της Λειψίας

[ad_1]

Η Μπάγερν Μονάχου έφτασε σε συμφωνία με την Λειψία για να κάνει δικό της τον αθλητικό της διευθυντή και θα της κοστίσει ιδιαίτερα ακριβά.

Σύμφωνα με την «Bild», η Μπάγερν Μονάχου έδωσε τα χέρια με την Λειψία για να αποκτήσει τον αθλητικό της διευθυντή, Μαξ Έμπερλ. Ο 50χρονος ασκούσε τα καθήκοντά του ως αθλητικός διευθυντής στην γερμανική ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2022 ενώ προηγουμένως είχε ίδιο ρόλο και στην Γκλάντμπαχ για κάτι παραπάνω από 13 χρόνια, στην οποία είχε εργαστεί και ως διευθυντής ακαδημίας για περίπου τρία χρόνια.

Η «μεταγραφή» αυτή αναμένεται να της κοστίσει ακριβώς, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γερμανικού μέσου, οι Βαυαροί θα πληρώσουν 3,5 εκατ. ευρώ στην Λειψία. Και δεν είναι μόνο αυτά.

Η Μπάγερν είχε δεσμευτεί να δώσει με την Λειψία ένα φιλικό παιχνίδι, όταν είχε αποκτήσει από κοίνη του τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αλλά τελικά αυτό δεν θα συμβεί, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πληρώσει η ομάδα του Μονάχου αντ’ αυτού ένα εξαψήφιο ποσό.

Ο ίδιος ο Μαξ Έμπερλ δεν θα λάβει το υπόλοιπο της αμοιβής του ή όποιο μπόνους συνδέεται με κείνη από την Λειψία ως μία χειρονομία καλής θέλησης για την επίτευξη του deal.


[ad_2]

Source link

Related posts

Superleague 2: Στη Νεάπολη θα γίνει το Νίκη Βόλου-Ηρακλής

Τερίμ: «Έχω εμπειρία στο να παίρνω πρωταθλήματα, σημαντική η αγάπη που έδειξε ο κόσμος του Παναθηναϊκού στον Ιβάν»

Λόπες: «Είμαι ευχαριστημένος που γύρισα στον Βόλο, έχουμε δουλειά μπροστά μας»

Αφήστε ένα σχόλιο