AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπάουμαν: «Με τον Πανσερραϊκό δείξαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε»

[ad_1]

Για τη μάχη στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Νόαμ Μπάουμαν, ο οποίος αναφέρθηκε στο τι χρειάζεται η ομάδα του για να έρθει η νίκη.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Νόαμ Μπάουμαν μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αναφέροντας το που θα κριθεί το αποτέλεσμα αλλά και τη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Συγκεκριμένα: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς είναι ένας αντίπαλος που παίζει πολύ επιθετικά και είναι πιο χαμηλά από εμάς στην βαθμολογία, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζονται και θέλουν τους βαθμούς της νίκης. Αυτό όμως ισχύει και για εμάς, αφού δείξαμε τη Δευτέρα τι μπορούμε να κάνουμε και τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε παιχνίδια όπως αυτό. Πάμε εκεί για να παλέψουμε ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Δεν θα έλεγα ότι το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ήταν μία νέα αρχή απλώς μας έδειξε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε κι αυτό ήταν το στοιχείο που έκανε τη διαφορά τη Δευτέρα. Γνωρίζαμε τι πρέπει να κάνουμε, το κάναμε κι αυτό έκανε πιο εύκολο το έργο μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς στα οποία είχαμε θέμα αυτοπεποίθησης».

[ad_2]

Source link

Related posts

Ομπράντοβιτς: «Κάναμε δώρο τη νίκη στον Ολυμπιακό με σειρά από χαζά λάθη»

Το Ισραήλ ενέκρινε 4ήμερη κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας: Απελευθερώνονται 50 όμηροι της Χαμάς

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 1-1: Γλίτωσε τα χειρότερα και… όσο ζει ελπίζει

Αφήστε ένα σχόλιο