AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

«Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανιζόταν» κατέθεσε η Κατερίνα Διδασκάλου

[ad_1]

Για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλο η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, κατέθεσε σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η ηθοποιός κατέθεσε πως γνώρισε τον κατηγορούμενο στη σειρά «Έρωτας» και την καταγγέλλουσα Έλενα Αθανασοπούλου όταν της τηλεφώνησε, λέγοντάς της ότι χρειάζεται την κατάθεσή της μετά την αναφορά που είχε κάνει κατά του σκηνοθέτη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

«Ήμουν στο καμαρίνι μου και μπήκε μέσα. Μου είπε με καυλ@@@@@@ς και αυνανίζονταν μπροστά μου. Ήρθε πάνω μου…εγώ ήμουν με το σουτιέν – στα γυρίσματα τρέχεις να αλλάξεις. Ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να μπει στο καμαρίνι ήταν ο σκηνοθέτης. Η θέση του ήταν στο κοντρόλ. Τον απώθησα προσπάθησε να διεισδύσει. Εκείνη τη στιγμή παραλύεις, δεν το πιστεύεις ότι το ζεις. Δεν είναι εύκολο να μιλήσεις για αυτό, αισθάνεσαι ντροπή αρχίζεις να αναρωτιέσαι μήπως εσύ φταις σε κάτι. Φώναζα του έλεγα είναι απέξω κόσμος και μου έλεγε «σσσσς…». Τελοσπάντων μετά έφυγε για αυτό πιστεύω αυτό που είπε η κοπέλα», σημείωσε η γνωστή ηθοποιός.

Νωρίτερα, η Μαρκέλλα Γιαννάτου στην δική της κατάθεση ανέφερε, ότι είχε πέσει κι εκείνη θύμα παρενόχλησης από τον Κωστόπουλο, λέγοντας, ότι της είχε αγγίξει τα οπίσθια.

Διαβάστε επίσης:

KORRES: Γνωρίστε την Red Grape συλλογή που συνδυάζει suncare και skincare!

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος»: Το ντουέτο του Νίκου Πορτοκάλογλου με την Ιουλία Καραπατάκη


[ad_2]

Source link

Related posts

Η νέα ταινία από τον Αχιλλέα- Ανδρέα Γλίξμπουργκ και η έκπληξη

Ένας “δρόμος” που τελικά ήταν… τοίχος και μια γάτα που ξέρει ότι είναι πολύ όμορφη (video)

Ναταλία Γερμανού: Το Twitter αντιδρά για το photoshop σε φωτογραφία της

Αφήστε ένα σχόλιο