AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

«Μπαμ» του Πικέ με Ζλάταν: Ο Ιμπραΐμοβιτς πρόεδρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Kings League (vid)

[ad_1]

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα είναι ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Kings League το οποίο θα διοργανώσει το επόμενο καλοκαίρι ο Ζεράρ Πικέ.

Το έργο του Ζεράρ Πικέ από την ημέρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο μεγαλώνει συνεχώς. Ο Καταλανός το έχει… ρίξει στις επιχειρήσεις, με το Kings League να αποτελεί το μεγάλο του εγχείρημα. Ο Πικέ φέρνει συνεχώς μεγάλα ονόματα, με τον Νεϊμάρ να αναμένεται να συμμετάσχει στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Kings League ως πρόεδρος ομάδας.

Ωστόσο ο Πικέ δεν έμεινε εκεί καθώς έκανε την κίνηση ματ και έδωσε τα χέρια με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Όπως ανακοίνωθηκε, ο Σουηδός σούπερ σταρ θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της διοργάνωσης η οποία θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι, καθώς θα συμμετάσχει ως πρόεδρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Kings League!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Kings League αναμένεται να ξεκινήσει στις 25/05. Υπολογίζεται να δώσουν το «παρών» 32 ομάδες, με τον Πικέ να έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής της 32. Μια εκ των ομάδων, η Φιούρα FC θα συμμετάσχει με τον Νεϊμάρ από το πόστο του προέδρου.


[ad_2]

Source link

Related posts

Λεσόρ για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοί μας θα είναι ξεχωριστή, θα τρελαθούν»

Ατρόμητος: Ο Καμαρά άνοιξε το σκορ για τη Γουινέα κόντρα στην Ουγκάντα (vid)

ΟΦΗ: Δεν προπονήθηκαν Μπάκιτς, Τοράλ και Ριέρα

Αφήστε ένα σχόλιο