AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπαντόσα: Νίκησε τη Χάλεπ και τώρα με Σαμπαλένκα στο Miami Open

[ad_1]

H Πάουλα Μπαντόσα βγήκε νικήτρια επί της Σιμόνα Χάλεπ με 2-1 σετ και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την καλή της φίλη, Αρίνα Σαμπαλένκα στον 2ο γύρο του Miami Open.

Η Πάουλα Μπαντόσα χάλασε την επιστροφή της Σιμόνα Χάλεπ έπειτα από ενάμιση χρόνο στα κορτ, επικρατώντας με 1-6, 6-4, 6-3 στο πιο σημαντικό παιχνίδι της πρώτης ημέρας του Miami Open.

Η 26χρονη Ισπανίδα, που κάνει τη δική της προσπάθεια να επανέλθει από τα προβλήματα τραυματισμού στην πλάτη και υπό το βλέμμα του Στέφανου Τσιτσιπά, έφθασε στη σημαντική νίκη και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την καλή της φίλη Αρίνα Σαμπαλένκα, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς η Λευκορωσίδα έχασε τον σύντροφό της Κονσταντίν Κολτσόφ.

Η Χάλεπ μπήκε φουριόζα στον αγώνα, κατακτώντας το 1ο σετ με 6-1, όμως η συνέχεια ανήκε στην Μπαντόσα. Με break προηγήθηκε 3-1 και παρότι η Ρουμάνα πλησίασε στο 5-4, έχοντας το σερβίς έκλεισε το σετ με 6-4.

Στο 3ο σετ η Μπαντόσα κυριάρχησε, απέναντι στη Χάλεπ, που πλήρωσε την έλλειψη αγωνιστικής δράσης, καθώς είναι χαρακτηριστικό πως τελείωσε το παιχνίδι με 10 διπλά λάθη. Η Μπαντόσα με δύο breaks έφθασε στην κατάκτηση του σετ με 6-3 και στην πρόκριση.


[ad_2]

Source link

Related posts

Μπέρνλι – Λούτον 1-1: Μοιρασιά στο «Turf Moor»

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μαντζούκα κόντρα στην Μπασκόνια

Βόλος: Αμφίβολος ο Άλχο για το ματς με την Κηφισιά

Αφήστε ένα σχόλιο