AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Μπαράζ συλλήψεων καταστηματαρχών στη Ναύπακτο!

[ad_1]

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, σήμερα τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας και του Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι λειτουργούσαν καταστήματα  υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική, η ένταση της οποίας υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική, η ένταση της οποίας υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη. Επιπλέον, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα απασχολούνταν δυο εργαζόμενοι, οι οποιοι δεν κατείχαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγείας, ενώ  ο ένας επίσης δεν κατείχε την απαραίτητη άδεια εργασίας.

[ad_2]

Related posts

Σκέρτσος για τον νέο δικαστικό χάρτη: Ο μέσος χρόνος εκδίκασης θα μειωθεί συνολικά κατά 450 ημέρες

aitoloakarnanianews

Κλειστά τα καταστήματα στο Αγρίνιο την Τετάρτη/Απεργία για το φορολογικό!

aitoloakarnanianews

Αιτωλοακαρνανία/Πρόσκαιρες βροχές και χιονοπτώσεις από τα 500μ την Κυριακή- πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις Βοριάδες στο Ρίο-Αντίρριο

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο