AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπαρτζώκας για Πετρούσεφ: «Νομίζω πως θα προλάβει κάποια από τα εναπομείναντα ματς της EuroLeague»

[ad_1]

Το αισιόδοξο σενάριο πως ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα επιστρέψει πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου στη EuroLeague εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα στην Πάτρα.

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ εύκολο έργο, όπως αναμενόταν, στην Πάτρα και επικράτησε με 30άρα του Απόλλωνα. Γεγονός που έδωσε το δικαίωμα στον Γιώργο Μπαρτζώκα να ξεκουράσει τον Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την αποστολή και έμεινε στην Αθήνα.

Μαζί του και ο Φίλιπ Πετρούσεφ, με τη δική του περίπτωση βέβαια να είναι διαφορετική, μιας και τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της EuroLeague απέναντι στη Βιλερμπάν και έμεινε εκτός με το οστικό οίδημα.

«Νομίζω πως θα προλάβει κάποια από τα εναπομείναντα ματς της EuroLeague ο Πετρούσεφ. Πάνε καλά τα πράγματα με τη θεραπεία του. Δεν είχε κάτι σοβαρό. Ο Γουόκαπ απλώς ξεκουράστηκε σήμερα, γιατί το πόδι του ήταν πολύ πρησμένο τις προηγούμενες ημέρες. Ο Πετρούσεφ δεν θα παίξει στο πρώτο ματς αλλά ελπίζω να μπει πιο νωρίς από ότι αναμένεται» τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα της ΕΡΤ, δίνοντας τη δική του οπτική για τους δύο που δεν έπαιξαν στην Πάτρα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αισιοδοξεί πως θα έχει τον Πετρούσεφ σε κάποια από τα παιχνίδια που απομένουν, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν κατά σειρά να αντιμετωπίσουν Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Εθνική Κύπρου: Το πρόγραμμα στο Nations League

Προοδευτική: Επιστροφή Τσακίρη και παρελθόν ο Μεγαρίτης

Η ανάγκη για μία ανάσα | Blog – Νίκος Παπαδογιάννης

Αφήστε ένα σχόλιο