AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπερδεμένο το Twitter με το φαντασμαγορικό υπερθέαμα στο Ντουμπάι: «Όλα δείχνουν ότι είναι CGI» (vid)

[ad_1]

Ο κόσμος του Twitter έχει μπερδευτεί μετά από ένα «drone show» για το Halloween στο Ντουμπάι, στο οποίο ένας γιγάντιος σκελετός περπατάει δίπλα στο
Burj Khalifa.

Αυτή την εβδομάδα υπήρχαν εκατοντάδες εορτασμοί σε όλο τον κόσμο για το Halloween, αλλά φαίνεται ότι το Ντουμπάι βρήκε έναν μοναδικό τρόπο για να τιμήσει την ημέρα. Είναι όμως αλήθεια;

Ένα μικρό βίντεο στο TikTok που απεικονίζει μια απίστευτη προβολή drone δίπλα στο Burj Khalifa, έχει γίνει viral στα social media.

Το μικρό κλιπ δείχνει έναν τεράστιο σκελετό να χορεύει δίπλα στο ψηλότερο κτήριο του κόσμου, με κάποιους να λένε ότι έμοιαζε με μια φιγούρα που «χορεύει σε στύλο».

Το συγκεκριμένο σόου φαίνεται να οργανώθηκε από την Geoscan Group , η οποία μοιράστηκε ένα βίντεο της προβολής στη σελίδα τους στο TikTok.

@matadornetwork Dubai’s #Halloween drone show takes an eerie turn with a spooky skeleton in the sky 💀 🎥 @Geoscan Drone Show 📍Dubai #droneshow #dronelightshow #halloweennight #spookyzn #dubaitok ♬ original sound – Matador | Travel + Adventure

Στο Twitter έγινε χαμός με το συγκεκριμένο event, με πολλούς να εντυπωσιάζονται και άλλους να έχουν τις δικές τους αμφιβολίες για το αν είναι όντως αληθινό το όλο σόου.

Ένας είπε: «Αυτό είναι εντελώς τρελό και μου αρέσει», με έναν άλλον να σημειώνει: «Το Ντουμπάι είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ».

Και κάποιος άλλος σχολίασε επίσης: «Φανταστείτε να πηγαίνετε απλώς για τη βραδινή σας βόλτα και να βλέπετε αυτό το πράγμα να περπατά στην πόλη σας».

Το βίντεο τράβηξε την προσοχή του Έλον Μασκ, ο οποίος έγραψε απλώς : «Ουάου».

Ωστόσο, κάποιοι πιο πονηρεμένοι έχουν αμφισβητήσει εάν το βίντεο είναι αληθινό, λέγοντας ότι το όλο θέαμα είναι απλώς CGI.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες αμφισβήτησαν τη γνησιότητα του βίντεο καθώς υπάρχει μόνο ένα κλιπ από μόνο μία γωνία, τονίζοντας ακόμη ότι σίγουρα κάποιος άλλος θα το είχε τραβήξει με το κινητό του και θα το είχε μοιραστεί στο διαδίκτυο.

Στο ίδιο σκεπτικό κάποιο χρήστες παρατήρησαν ότι η κάμερα κάνει panning και ζουμ. Επίσης, το γεγονός ότι κανείς στο πλήθος δεν φαίνεται πραγματικά να εντυπωσιάζεται από αυτό που συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια τους «κινεί» τις υποψίες για το αν είναι αληθινό.

Συγκεκριμένα ένας χρήστης έγραψε: «Η ταχύτητα και ο συντονισμός της κίνησης του drone, το ψηφιακό ζουμ και το περίεργο φαινόμενο του θολώματος, καθώς και η έλλειψη οποιασδήποτε αντίδρασης από τον κόσμο αποδεικνύουν ότι είναι CGI»


[ad_2]

Source link

Related posts

Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας: Έχει εισπράξει 4 αρνήσεις από Ομοσπονδίες για ξένους διαιτητές στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Προσφορά* χωρίς κατάθεση Cosmote TV | Gazzetta

Error 404 | gazzetta.gr

Αφήστε ένα σχόλιο