AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Μυστήριο και «μπηχτές» για τον Χουβαρδά μετά την αποχώρηση Κακούρη

[ad_1]

Μυστήριο καλύπτει την αιφνίδια αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» του Εθνικού Θεάτρου.

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη και οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν 13 Ιανουαρίου», ανέφερε η ανακοίνωση του Θεάτρου.

Παρά το γεγονός, ότι το Εθνικό Θέατρο επισημαίνει, πως η αποχώρηση του ηθοποιού οφείλεται σε προσωπικούς λόγους, ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί συγκεκριμένα προς το παρόν επ’ αυτού. Μία αινιγματική ανάρτησή του, ωστόσο, την οποία και κατέβασε μετά από λίγες ώρες, ίσως να αφήνει υπονοούμενα, καθώς κάνει λόγο για «τοξικούς ανθρώπους».

«Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ζωή μετά από 4 μήνες ασκητικής για να καταφέρω να αρθρώσω τον βαρύ κι αθάνατο λόγο του Βασιλιά Ληρ. Δήλωσα πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη) Αυτά!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας αθώες ψυχές. Καλή μας Χρονιά!!!», έγραφε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κακούρης.

Παράλληλα, επεσήμαινε πως δεν άντεχε άλλο τους τοξικούς ανθρώπους και πως προτιμούσε το σκυλάκι του και την ησυχία του σπιτιού του.

«Η ψυχή μου γαρύφαλλο. Την έχω ανοίξει στους πάντες. Αυτά είναι αποτελέσματα 5 ημερών. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη τηλεόραση, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ**ω και τα Μέσα και όλα», σημείωνε στην ανάρτηση.

Πληροφορίες που επικαλούνται πηγές του Εθνικού Θεάτρου αναφέρουν, ότι   «ο Λεωνίδας Κακούρης παραιτήθηκε για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, ότι έπαθε υπερκόπωση που τον ανάγκασε να υποβάλει την παραίτησή του».Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αναστασία Παντούση, συμπρωταγωνίστρια του καταξιωμένου ηθοποιού στο «Ναυάγιο», σημείωσε, ότι έχει να τον δει μία εβδομάδα στα γυρίσματα και πως αυτό που γνωρίζει είναι ότι ο συνάδελφός της είναι καλά.

Η απάντηση του Γιάννη Χουβαρδά

Για την αιφνίδια αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη ερωτήθηκε ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιάννης Χουβαρδάς.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day», ο σκηνοθέτης ευχαρίστησε την εκπομπή για την επικοινωνία, όμως δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα.

«Ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό σας μήνυμα. Δεν έχω όμως να προσθέσω τίποτε ή να πω κάτι διαφορετικό από την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Ξέσπασμα Γκλέτσου για Χουβαρδά: «Πόσο γιαούρτι πάει χαμένο»

Ο Απόστολος Γκλέτσος προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τη στιγμή που οι λόγοι οι οποίοι οδήγησαν τον Λεωνίδα Κάκουρη να αποχωρήσει δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος «κάρφωσε» τον Γιάννη Χουβαρδά: «Σε κάτι τύπους σαν τον Χουβαρδά, πόσο γιαούρτι πάει χαμένο, ρε φίλε… κατακαημένο θέατρο».


[ad_2]

Source link

Related posts

“Αν τον είχα απέναντί μου θα τον έχ@ζa πατόκορφα”

Πύρρος Δήμας: Τα πρώτα χρόνια στην Αλβανία

Πέθανε η φωνή του Big Brother, Γιάννης Ράμος

Αφήστε ένα σχόλιο