AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

«Μυστική» σύσκεψη για τα στρατιωτικά νοσοκομεία με το ΓΕΝ να δείχνει εμπράκτως τη διαφωνία του στην ενοποίηση τους

[ad_1]

Με πλήρη μυστικότητα η κυβέρνηση επιχειρεί να «τρέξει» την ενοποίηση των στρατιωτικών νοσοκομείων που θα οδηγήσει και στην «εξαφάνιση» τους, μέσω της ενσωμάτωσης τους στο ΕΣΥ. Το παράδοξο είναι ότι σε αυτό το «κρυφτούλι» συμμετέχει και η στρατιωτική ηγεσία! Στο militaire.gr  έχουμε  δημοσιεύσει τα κυβερνητικά σχέδια για τα στρατιωτικά νοσοκομεία , με έγγραφα που αποδεικνύουν τις προθέσεις κι αυτό έχει προκαλέσει όπως φαίνεται εκνευρισμό που οδηγεί σε αστειότητες.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 27 Μαρτίου κλήθηκαν σε συνεδρίαση οι διευθυντές των Υγειονομικών των Επιτελείων και οι διευθυντές των στρατιωτικών νοσοκομείων. Το θέμα της συνεδρίασης το σχέδιο νόμου για την ενοποίηση των νοσοκομείων. Στη συνεδρίαση δεν προσήλθε ο διευθυντής του Υγειονομικού του ΓΕΝ, θέλοντας προφανώς να εκφράσει με αυτό τον τρόπο την αντίθεση του στα σχέδια ενοποίησης. Την απουσία του πληροφορήθηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ Δημ. Χούπης, ο οποίος έσπευσε στην αίθουσα που γινόταν η συνεδρίαση και ζήτησε να κληθεί άμεσα ο διευθυντής Υγειονονομικού του ΓΕΝ. Παρόλα αυτά ο διευθυντής Υγειονομικού του ΓΕΝ δεν εμφανίστηκε στη συνεδρίαση που έγινε αργά το βράδυ.

Η επιλογή για τη βραδινή συνεδρίαση έγινε ώστε να «αποφευχθούν διαρροές». Με αυτή τη λογική δόθηκε εντολή να μην υπάρξει και κανένα έγγραφο που να αφορά στο αντικείμενο της συνεδρίασης και στα όσα συζητήθηκαν.

Με λίγα λόγια, όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις με τα στρατιωτικά νοσοκομεία «τρέχουν» και δεν αποκλείεται η κυβέρνηση να σπεύσει να «κλείσει» το θέμα ακόμη και πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, αφού κάποιοι εκτιμούν ότι το ποσοστό της ΝΔ θα γράφει 3 και άρα «δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Δανία: Αυξάνονται οι δαπάνες για την άμυνα τα επόμενα πέντε χρόνια

Ανασχηματισμός και ποιοι «πήγαν κουβά» στον Χολαργό

Στρατιωτική παρέλαση με πολλά πολιτικά τμήματα πολλούς πολιτικούς και Αρηγούς που «κρύβονται» πίσω από τις ΕΔ

Αφήστε ένα σχόλιο