AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Μόνικα Μπελούτσι: Φρενίτιδα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την Ιταλίδα σταρ

[ad_1]

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Μόνικα Μπελούτσι για το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και γνώρισε την αποθέωση. Ο κόσμος περίμενε από νωρίς την άφιξη της Ιταλίδας σταρ για να την δουν από κοντά.

Η Μόνικα Μπελούτσι παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» του Τομ Βολφ και του Γιάννη Δημολίτσα. Την Πέμπτη στις 20:00 θα προβληθεί στο Φεστιβάλ και η ταινία «Μαλένα» του Tζουζέπε Τορνατόρε, με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή η 69χρονη ηθοποιός.

Ακόμη, θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά.

Όταν έφτασε έξω από το «Ολύμπιον», γύρω στις 23:00, οι θαυμαστές ζήτησαν αυτόγραφα και φώναζαν ρυθμικά το όνομά της. Η Μόνικα Μπελούτσι χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους στην είσοδο του Φεστιβάλ, ενώ πήρε και ένα πανό που της είχαν ετοιμάσει φαν.

Ανεβαίνοντας στο βήμα του Φεστιβάλ η σταρ δέχτηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό και τόνισε, πως η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά της: «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Καινούργιου: Το Twitter τη “δίκασε” για τη σεξιστική επίθεση στη Φαίη Σκορδά

Κάτια Νικολαΐδου: Η “κρυφή” μάχη της με τον καρκίνο που είχε επιστρέψει ξανά!

Η Δέσποινα Βανδή για τις γυναίκες “που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με τα θέλω των άλλων”


[ad_2]

Source link

Related posts

“Έχω περάσει πολύ δύσκολα, έπαιζα χαρτιά για να ζω” (Βίντεο)

Τι μπουκάλι τι…μικρόφωνο, vid

“Το μεσημέρι με άκουσε ο Ζαμπέτας και το βράδυ ήμουν τραγουδίστρια”

Αφήστε ένα σχόλιο