AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Διεθνη

Νέα εξέλιξη στο σκάνδαλο που συντάραξε το Ευρωκοινοβούλιο

[ad_1]

Qatargate: Προσπάθησαν να δηλητηριάσουν Αρχιεπιθεωρητή που ερευνά το σκάνδαλο – Τι ψάχνει η βέλγικη εισαγγελία

H Εισαγγελία των Βρυξελλών άνοιξε έρευνα για «απόπειρα δολοφονίας» σχετικά με την πιθανή δηλητηρίαση τριών αστυνομικών, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους επικεφαλής ερευνητές στην έρευνα του σκανδάλου Qatargate.

«Μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει υποβληθεί μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Για το συμφέρον της έρευνας, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτό το θέμα», δήλωσε σήμερα η εισαγγελία στο POLITICO.

Τον περασμένο μήνα, η αστυνομία συνέλαβε τους τρεις αστυνομικούς αφού προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση σε ένα μπαρ στο κέντρο των Βρυξελλών σύμφωνα με πολλά βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Το βράδυ της σύλληψης ένας από τους αστυνομικούς νοσηλεύτηκε λόγω εσωτερικής αιμορραγίας και υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά. Οι εξετάσεις αίματος αποκάλυψαν ότι είχε υψηλή δόση αμφεταμίνης στο αίμα του, ανέφερε σήμερα το βελγικό μέσο Het Laatste Nieuws.

Ένας αξιωματούχος επιβολής του νόμου είπε στο POLITICO ότι η αστυνομία θα εξετάσει σύντομα δείγματα μαλλιών των άλλων αξιωματικών για να ελέγξει για ίχνη του ναρκωτικού.

Ένας από τους εμπλεκόμενους – ένας επικεφαλής επιθεωρητής στο Κεντρικό Γραφείο για την Καταστολή της Διαφθοράς (OCRC), ο οποίος είναι υπεύθυνος για το Qatargate, σύμφωνα με τρεις αξιωματούχους επιβολής του νόμου – υπέβαλε μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δηλητηρίαση, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


[ad_2]

Source link

Related posts

Μην επιδεινωθεί ο πόλεμος στην Ουκρανία

Μυστική συνάντηση μεταξύ Ουκρανίας κι Ομάδας των G-7 για τον πόλεμο

Πράκτορες της Ρωσίας δρούσαν στην έδρα του ΝΑΤΟ!

Αφήστε ένα σχόλιο