AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Νέα Σαλαμίνα: Να φτιάξει ψυχολογία Κυπέλλου μέσω… πρωταθλήματος

[ad_1]

Η Ν.Σαλαμίνα έχει το ενδιαφέρον της στραμμένο στο Κύπελλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει θέσει το πρωτάθλημα σε δεύτερη μοίρα. Το σύνολο του Χριστοδούλου θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται, ώστε να πάρει βαθμούς στο ερχόμενο ματς απέναντι στη Δόξα.

Το πρωτάθλημα πάει… τελείωσε από τώρα για τη Νέα Σαλαμίνα. Έμεινε στο δεύτερο γκρουπ, δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό αφού και καλύτερη ομάδα είναι απ’ όσες παλεύουν να σωθούν και μεγάλη διαφορά έχει από την επικίνδυνη ζώνη, έτσι το μυαλό είναι μόνο στο κύπελλο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορεί για το πρωτάθλημα. Κάθε άλλο. Μέσω πρωταθλήματος η Νέα Σαλαμίνα θέλει να φτιάξει ψυχολογία και ιδανικές συνθήκες για να μπορέσει να φθάσει όσο γίνεται πιο μακριά στο κύπελλο. Με το να πάρει κάποιες νίκες, θα «χτίσει» καλύτερη ψυχολογία σε σχέση με τα τελευταία ματς και θα κρατήσει τους παίκτες σε εγρήγορση, κάτι που θα είναι ότι καλύτερο για την ίδια.

Το κύπελλο είναι η διέξοδος για κάτι πολύ καλό φέτος. Βέβαια, εκκρεμεί η οριστική απόφαση της έφεσης του ΑΠΟΕΛ που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα, όμως στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν ανησυχούν και θεωρούν δεδομένο ότι δεν θα αλλάξει το οτιδήποτε.

Αυτό σημαίνει ότι η προσοχή, η σκέψη αλλά και το πλάνο από πλευράς τεχνικής ηγεσίας βγαίνει πλέον και με στόχο να είναι η ομάδα πανέτοιμη στη συνέχεια του κυπέλλου. Αυτό θα γίνει μέσα και από καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Το ματς με τη Δόξα εκτός έδρας είναι μία ευκαιρία για την ίδια μετά από μία σειρά δύσκολων αγώνων να επιστρέψει στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις. Αν κερδίσει θα επανέλθουν τα χαμόγελα, κάτι που το έχει πολύ ανάγκη.

Ο Χριστοδούλου δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του για να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ τελευταία ή για να δει κάποια πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις και που αφορούν την βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι αλλά και την αμυντική λειτουργία.

[ad_2]

Source link

Related posts

Πανσερραϊκός: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Παναθηναϊκού ο Διαμαντής

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Το πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο 51′ (vid)

Άρης – ΑΕΚ: Το ακυρωθέν γκολ του Μορόν (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο