AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Νέα Σαλαμίνα: Σημαντικές διοικητικές αποχωρήσεις

[ad_1]

Εξελίξεις και μάλιστα πάρα πολύ σημαντικές προκύπτουν στη Νέα Σαλαμίνα μετά και την χθεσινοβραδινή συνεδρία του διοικητικού συμβούλιου όπου έχει παρθεί η απόφαση αποχώρησης τριών σημαντικών στελεχών από το διοικητικό συμβούλιο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος για το Δημήτρη Λάζο που είναι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος με τεράστια βοήθεια στην ομάδα. Αποτελεί το συνδετικό κρίκο διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι ο άνθρωπος που κινείται μαζί με τον προπονητή στο μεταγραφικό κομμάτι και επιλύει διάφορα σημαντικά καθημερινά θέματα.

Αποχωρεί επίσης ο Ανδρέας Λάζος που είναι αναπληρωτής πρόεδρος και υπεύθυνος των οικονομικών με μπόλικη και αθόρυβη δουλειά αλλά και ο Εκπρόσωπος Τύπου, Γιώργος Καζαμίας ο οποίος έχει την καθημερινή επαφή με τα ΜΜΕ και όχι μόνο.

Για την ώρα δεν προκύπτουν άλλες αποχωρήσεις αλλά αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτή η τριάδα που φεύγει έχει κάνε εξαιρετικό έργο τα τελευταία χρόνια και δεν θα είναι εύκολο να αντικατασταθούν.

Η Νέα Σαλαμίνα είναι ένα σωματείο όπου τα πλείστα μέλη της δουλεύουν αφιλοκερδώς για την αγάπη τους για τον σύλλογο και στόχος είναι να υπάρξει η καλύτερη δυνατή διάδοχη κατάσταση. Πρόθεση να αποχωρήσουν υπήρξε και πέρσι από κάποια άτομα αλλά πιέστηκαν και παρέμειναν. Φέτος , όμως φαίνεται η απόφαση τους είναι οριστική.

[ad_2]

Source link

Related posts

Και όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης ούτε καν άγγιξε το ρεκόρ για την αήττητη εκκίνηση στη EuroLeague

Τονάλι: Στοιχημάτιζε και σε ματς της Νιούκαστλ, σύμφωνα με την Telegraph!

Πανσερραϊκός: Τα εισιτήρια με Αστέρα Τρίπολης

Αφήστε ένα σχόλιο