AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Νέα Σμύρνη: “Ήταν ατύχημα, το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας”, λέει η μητέρα των δύο αδελφών | Ειδησεις

[ad_1]

“Ο γιος μου δεν είχε εμπλακεί με σιδερογροθιές”, λέει η μητέρα του 18χρονου

Τη δική της εκδοχή για την τραγωδία  που συνέβη στη Νέα Σμύρνη, όταν 18χρονος σκότωσε με ψαλίδι για ασήμαντη αφορμή τον 16χρονο αδελφό του, δίνει η μητέρα τους, δηλώνοντας στο Mega: «Ήταν μία άτυχη στιγμή, κανένα από τα παιδιά μου δεν είναι εγκληματίας».

Νέα Σμύρνη: “Όλα αυτά που άκουσα, είναι ψευδείς κατηγορίες”

«Ο γιος μου δεν είχε εμπλακεί με σιδερογροθιές. Ήταν ατύχημα. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας», ανέφερε η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη, μιλώντας στο MEGA.

«Όλα αυτά που άκουσα, είναι ψευδείς κατηγορίες. Ο γιος μου δεν είχε αναμιχθεί σε τίποτα από αυτά, ούτε είχε εμπλακεί ξανά σε επεισόδιο με σιδερογροθιές, όπως λέτε», τόνισε η μητέρα των δύο αδελφών, «ξεσπώντας» σε λυγμούς.

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη στον 18χρονο

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε ο 18χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του 16χρονου αδελφού του το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη.

Σε βάρος του 18χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας.

Ο νεαρός κατηγορούμενος παραπέμφθηκε ενώπιον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται πιθανότατα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

[ad_2]

Source link

Related posts

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα πέσουν χιόνια τις επόμενες ώρες [vid] | Ειδησεις

Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση για τους νεους Κώδικες με 1.949 σχόλια και 33.288 αναρτήσεις | Ειδησεις

Νέες πληρωμές πρώτης αρωγής στους πλημμυροπαθείς | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο